Έχουμε ακόμα εννέα παιχνίδια και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ισοπαλία 2-2 στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.
Αναλυτικά:
«Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά. Δεχτήκαμε εύκολο γκολ, μετά έγιναν κάποια πράγματα και ο Απόλλωνας έμεινε με δέκα παίκτες. Πιστεύω ότι προσπαθήσαμε πάρα πολύ και δημιουργήσαμε αρκετά ούτως ώστε να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ μετά από μια αντεπίθεση, αλλά και πάλι στο 2-0 προσπαθήσαμε, κάναμε ευκαιρίες και βάλαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, όμως, θα ήταν άδικο για τον Απόλλωνα που έπαιζε με 10 παίκτες για 70 λεπτά.
Στο β’ ημίχρονο δεν παίχτηκε παιχνίδι ούτε για 20 λεπτά. Δόθηκαν μόνο τέσσερα λεπτά καθυστέρηση. Δεν μπορώ να σχολιάσω τις φάσεις, αλλά μόνο το ότι σκίστηκε το κεφάλι του και είχε αίμα, σημαίνει ότι κάτι σοβαρό έγινε. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό ούτε για μας ούτε για τον Απόλλωνα. Έχουμε ακόμα εννέα παιχνίδια και θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Όταν κάνεις τέτοια εύκολα λάθη, δίνεις αέρα στον Απόλλωνα. Πιο πολύ με πείραξε το πρώτο γκολ, γιατί δεχτήκαμε τόσο εύκολα τη φάση».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ