• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα προπονητή»
01/03/2021 10:10
«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα προπονητή»

Στον Super Sport fm 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τον Άλκη Μπότσο, μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης.

Για την ήττα από την ΕΝΠ:«Δυστυχώς μείναμε με δέκα παίκτες, είχαμε και την αναγκαστική αλλαγή του Οσέι και η συνέχεια ήταν δύσκολη. Νιώθω όμως ότι είχαμε ευκαιρίες για να κρατήσουμε και τη νίκη και την ισοπαλία αλλά δεν έγινε αυτό που ίσως να ήταν δικαιότερο δηλαδή η ισοπαλία και η ήττα δεν μας ικανοποιεί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από την ανασύνταξη για να πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία».

«Έχουμε επίγνωση της κατάστασης, οι ισορροπίες είναι λεπτές και ανατρέπονται συνεχώς οι καταστάσεις και για κάποιες ομάδες αυτή η διαδικασία και προσπάθεια θα κρατήσει ίσως μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές».

«Μαθηματικά κάποιος δεν σώζεται δεν θα σωθεί τώρα αν κάποιος έχει πλεονέκτημα δικαίωμα του κάθε ενός. Να πούμε ότι χωρίς τα μαθηματικά να λένε ότι παραμένεις τότε δεν μπορείς να επαναπαύεσαι».

Αν προκύπτει προβληματισμός στην ομάδα: «Ο προβληματισμός και η εξέταση της αγωνιστικής κατάστασης δεν συμβαίνει μόνο τώρα. Μπήκαμε με το αριστερό από την πρώτη αγωνιστική, να θυμίσω την πανδημία την αλλαγή προπονητή αυτή η χρονιά είναι πολύ δύσκολη για εμάς και συνεχώς προκύπτουν νέα προβλήματα. Ασφαλώς και εξετάζουμε τα πάντα, αλίμονο εάν μετά από μια αποτυχία να μην ασχολούμαστε με αυτό. Φυσικά μας ενόχλησε η ήττα και θα την εξετάσουμε χωρίς να σημαίνει ότι υπάρχει πανικός ούτε ότι θα πάρουμε αποφάσεις χωρίς ψυχραιμία. Ναι δεν το κρύβω χθες ο Αντιπρόεδρος, η Εφορία και εγώ καθίσαμε και είδαμε κάποια πράγματα αλλά όχι αν θα φύγει αν θα μείνει ο κόουτς αλλά που στέκει η ομάδα. Τρίτη γίνονται οι συνεδριάσεις μας τώρα λόγω κυπέλλου κάναμε αυτή την συνεδρία χθες. Αποφασίστηκε όπως δούμε κάποια θέματα της ομάδας, όσο για το θέμα του προπονητή δεν επικυρώσαμε τέτοιες φήμες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Όλη η αγωνιστική παρουσία της ομάδας ασφαλώς και μας απασχολεί, έχουμε υποχρέωση γι’ αυτό. Όλοι είναι υπό κρίση. Σε κάποια φάση αν οι συνθήκες είναι τέτοιες θα κάτσουμε και θα αποφασίσουμε ανάλογα».

«Στους παίκτες μας μιλήσαμε πριν το παιχνίδι, σήμερα έχουμε προπόνηση πιθανόν να είμαι και εγώ εκεί, είναι μέσα στις υποχρεώσεις μας να συνομιλούμε με ποδοσφαιριστές, προπονητή με όλους. Μια ανάλογη ατμόσφαιρα υπήρχε σε άλλες ομάδες πριν μία εβδομάδα και στο μέλλον μπορεί να συμβεί και τα φώτα να πάνε από εμάς σε άλλη ομάδα. Η πίεση σε εμάς ίσως είναι μεγαλύτερη από άλλες ομάδες στο Β’ γκρουπ».

Για το παιχνίδι κυπέλλου: «Παίζουμε με την ΑΕΛ την Τετάρτη, θα πάμε με αξιώσεις στον αγώνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό που θέλω να πω, επειδή ενημερώνομαι για όσα συμβαίνουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης νιώθω ότι αδικούμαστε ως διοίκηση και ως συμβούλιο και θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας να αξιολογήσουν την κατάσταση σωστά και να μην παρασύρονται από άλλα δεδομένα, η ομάδα μας φέτος πέρασε πολλά όπως η πανδημία, κάποιοι υποτίμησαν και υποτιμούν και να σταθούν κοντά στην ομάδα και να την στηρίξουν γιατί πραγματικά αυτός είναι ο σκοπός ενός φιλάθλου. Η ομάδα θέλει στήριξη και όποιος έχει κάτι με το ΔΣ ελπίζω μετά το τέλος της σεζόν να επιτρέπονται συνεδριάσεις και μπορούν μέλη του Σωματείου να έρθουν να συζητήσουμε ότι τους απασχολεί και να πάρει τις απαντήσεις που θέλει. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής θέλουν την εμπιστοσύνη του κόσμου».

«Εμείς κρατήσαμε και κρατάμε χαμηλούς τόνους δεν μας συνεπαίρνει μία επιτυχία. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ηττηθήκαμε 2-1 το θυμάστε; Θέλω να ξανά θυμηθούν οι φίλαθλοι μας τι έγινε, ακυρώθηκε το γκολ μας για 2 εκατοστά δεν μας δόθηκε πέναλτι, αυτό δεν το βλέπει κανένας, και έτσι μείναμε εκτός εξάδας και τώρα είμαστε στο Β’ γκρουπ που έχει ένα δικό του στάτους. Το σωματείο μας θα αγωνιστεί για να πάρει τα αποτελέσματα που του χρειάζονται για να παραμείνει στην κατηγορία. Χθες, μου είπαν ότι κάποιος ανάρτησε και καλούσε τον κόσμο να ψηφίσουν αν θέλουν να μείνει ή να φύγει ο πρόεδρος. Με αυτά δεν βοηθάς την ομάδα σου. Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον κόσμο και να τον βάλει σε κάποια διαδικασία. Πριν από μένα υπήρχαν άλλοι πρόεδροι και μετά από μένα θα έρθουν άλλοι. Έχουμε αντέξει ξανά τέτοιες στιγμές δεν γεννηθήκαμε στα πούπουλα, ξέρουμε να ανταπεξέλθουμε σε δύσκολη κατάσταση θα το κάνουμε και φέτος και πιστεύω θα τα καταφέρουμε στο τέλος».


btm