«Η πρόταση για προσλήψεις ξένων διαιτητών με μακροχρόνια συμβόλαια δεν είναι ούτε τωρινή ούτε μόνο της ΑΕΛ. Είναι πρόταση που την προβαλαν και υποστήριξαν και καποιοι άλλοι που εδώ και πολύ καιρό προειδοποιουσαν για την ανεπάρκεια και το ποσό επικίνδυνοι είναι κάποιοι για το άθλημα», δήλωσε ο Γιώργος Φάνταρος.

Αναλυτικά:
«Η πρόταση για προσλήψεις ξένων διαιτητών με μακροχρόνια συμβόλαια δεν είναι ούτε τωρινή ούτε μόνο της ΑΕΛ. Είναι πρόταση που την προβαλαν και υποστήριξαν και καποιοι άλλοι που εδώ και πολύ καιρό προειδοποιουσαν για την ανεπάρκεια και το ποσό επικίνδυνοι είναι κάποιοι για το άθλημα. Να πω ότι χαιρουμε γιατί επαληθευουμε δεν θα το κάνω.
Θα πω ότι απλά λυπουμε για το χάλι μας. Δεν αναφέρομαι στις χτεσινες αντιδράσεις του Απόλλωνα. Αναφέρομαι σε πολλές άλλες περιπτώσεις από την αρχή της χρονιάς που δυστηχως έμειναν στο απυροβλητο.
Απλά να θυμησω ότι κάποιοι το μόνο που βρήκαν να πουν και να ζητούν ήταν να στείλουν τον Φαντάρο στη Δικαστική γιατί…. κριτικαρει ανοικτά τα… καμώματα της κυπριακής διαιτησίας.
Τώρα τι έχουν να πουν που πέφτουν οι μάσκες και εμφανίζεται η γύμνια μας! Ότι είπα και λέω είμαι έτοιμος να το αποδείξω σε όποιο το επιθυμεί με στοιχεία. Στοιχεία που δείχνουν ότι δυστηχως η ανεπάρκεια της κυπριακής διαιτησίας αλλοιώνει ουσιαστικά τα αποτελέσματα του φετινού πολύ ιδιαίτερου πρωταθλήματος».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ