Το παιχνίδι στο «ΠΑΠ» τελείωσε για τον Απόλλωνα με μια γλυκόπικρη γεύση αφενός το αποτέλεσμα έπειτα από το προβάδισμα στέρησε την ευκαιρία για καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και αφετέρου η εμφάνιση άφησε υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας των πλει-οφ.

Ακολουθεί το ντέρμπι της Λεμεσού με την ΑΕΛ και εικόνα που παρουσίασε απέναντι στην Ανόρθωση έχει δημιουργήσει προσδοκίες όπου ο Απόλλωνας καλείται να κερδίσει για πρώτη φορά την συμπολίτιδα στην φετινή περίοδο.

Πάθος, ένταση, πίεση και ενέργεια

Ο Γιάννης Πετράκης που δεχθηκε έντονη κριτική για τις εμφανίσεις της ομάδας στο προηγούμενο διάστημα έστειλε μηνύματα με το κοουτσάρισμα που έκανε στο Παπαδόπουλος . Οι «γαλάζιοι» έβγαλαν μια άριστη αντίδραση και στοιχεία που δείχνουν ότι είναι αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι το τέλος μέσα στο γήπεδο.

Με σωστή τακτική και έξυπνη ανάπτυξη με πολλές αληλοκαλύψεις στον μεσοεπιθετικό τομέα πίεσε σε όλες τις γραμμές σε κοντινές αποστάσεις με πολλά τρεξίματα και κατοχή μπάλας.

Επίσης θα σημειώναμε ότι ο Απόλλωνας είχε τον έλεγχο μέχρι την αποβολή του Γκεριέρ αλλά ακόμη και με το αριθμητικό μειονέκτημα στάθηκε περίφημα με σωστή αμυντική διάταξη και ψάχνοντας υποχρεωτικά τις κόντρα επιθέσεις.

Η Λεμεσιανή ομάδα απώλεσε τους δυο από τους τρεις βαθμούς αλλά κέρδισε εκ νέου την εμπιστοσύνη με το πάθος που παρουσίασε στην Λάρνακα


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ