Υπό διαφορετικές συνθήκες, από τη στιγμή που η ομάδα προέρχεται από σερί νικών, δεν θα ήταν λογικό να δούμε πολλές αλλαγές. Όμως οι παρούσες συνθήκες επιβάλλουν να γίνει «rotation» και η ομάδα να πάει με όλα της τα όπλα στον αγώνα της Τετάρτης με την Ομόνοια, έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει παρουσία στα ημιτελικά του κυπέλλου και να συνεχίζει να ελπίζει σε ευρωπαϊκή παρουσία το ερχόμενο καλοκαίρι.
Είναι, λοιπόν, δεδομένο πως θα γίνουν αλλαγές, ίσως και σε όλες τις γραμμές. Από τώρα να ξεκαθαρίσουμε πως είναι από τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στη διαδικασία της πρόβλεψης για μια πιθανή ενδεκάδα, αφού μπορεί να αποτύχουμε… παταγωδώς! Ο μόνος που θα μπορούσε να το κάνει είναι ο ίδιος ο Πουρσαϊτίδης, αλλά ακόμα και αυτός μπορεί την τελευταία στιγμή, λίγο πριν το παιχνίδι, να διαψεύσει… τον εαυτό του και να προχωρήσει σε ακόμα μεγαλύτερο ή και μικρότερο «rotation»! Σίγουρα δεν θα δούμε μια ομάδα που πριν τη σέντρα θα είναι και… ακλόνητο φαβορί, όμως αναμένουμε ένα σύνολο που αν μη τι άλλο θα κατέβει να διεκδικήσει το βαθμολογικό κέρδος και οι παίκτες οι οποίοι θα μπουν, θα αρπάξουν την ευκαιρία.
Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι λίγο-πολύ γνωστά από τις προηγούμενες μέρες. Εφραίμ και Μπερν δεν είναι διαθέσιμοι ούτε σήμερα, αλλά ούτε και στο υπόλοιπο της σεζόν γενικότερα, αφού αναρρώνουν μετά από τα χειρουργεία τους. Ο Γκάρνερ είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, όμως είναι σχεδόν βέβαιο πως θα προφυλασσόταν από τον «Πούρσα». Σε αυτή τη λογική, δεν αναμένουμε να δούμε σήμερα ούτε και τον Λουντέμο, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, είναι βασική μονάδα και δεν πρόκειται να πάρει κανένα ρίσκο ο κόουτς να τον χάσει ενόψει Ομόνοιας. Στην ίδια κατηγορία βάζουμε και τον Ζαχίντ. Από εκεί και πέρα, όλοι παίζουν και… δεν παίζουν! Τον γρίφο αυτό θα τον λύσει μόνο ο άνθρωπος στην άκρη του πάγκου.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ