Τη σημαντικότερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Καρμιώτισσα απέναντι στην Ένωση, κλείνοντας τα στόματα σε όσους την είχαν ξεγραμμένη.

Ήδη εδώ και καιρό υπήρχε η εντύπωση πως η ομάδα των Πολεμιδιών είναι η πρώτη ομάδα που θα πέσει στη Β΄ κατηγορία, όμως στο παιχνίδι με την Ένωση, απέδειξε πως μόνο τελειωμένη δεν είναι. Η ευρεία νίκη με 4-2 επί των βυσσινί ήταν τέτοια που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης και δείχνει σε όλους πως η ομάδα του Γιαννάκη Ποντικού είναι εδώ και με ανάλογες εμφανίσεις μπορεί να ελπίζει στο θαύμα της παραμονής.

Στον αγώνα ο Ρομό έδειξε πως είναι επιθετικός κλάσης και μπορεί να σπρώξει την ομάδα στην αποφυγή της διαβάθμισης μαζί με τους υπόλοιπους. Παρά τις απουσίες και τα προβλήματα που έχει η Καρμιώτισσα δεν παρατάει τα όπλα και τα δίνει όλα για να φτάσει στον δύσκολο στόχο που έχει θέσει. Δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί, όμως εάν έχει στα επόμενα παιχνίδια την απόδοση που είχε με την Ένωση μπορεί να το κάνει.

Είναι το απόλυτο αουτσάιντερ για να το κάνει, αλλά το γεγονός πως πήρε το τρίποντο στο πρόσφατο παιχνίδι τίποτα δεν μπορεί να την κάνει να μην το πιστέψει. Ήταν μια νίκη ελπίδας που έκλεισε τα στόματα πολλών για την ώρα και οφείλει να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο για να καταφέρει να εκπλήξει τους πάντες.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ