Το σενάριο κατάκτησης του πρωταθλήματος για την Ανόρθωση μοιάζει όλο και πιο μακρινό με τις σερί της ισοπαλίες. Δεν είναι αδύνατο επειδή μαθηματικά είναι εφικτό, όμως δεν εξαρτάται μόνο από την απόδοση της «Κυρίας», αλλά και από την πορεία των άλλων ομάδων.

Ο Τιμούρ πήρε την ευθύνη πάνω του μετά την τελευταία ισοπαλία στο ΓΣΠ και παραδέχθηκε ότι η ομάδα του υστερεί σε κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με τις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή. Δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και της έλειπε ο ποδοσφαιριστής μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του.

Αυτό που την ενδιαφέρει όμως τώρα είναι το κύπελλο. Η «Μεγάλη Κυρία» δε θέλει να πει αντίο και σε αυτό το θεσμό, που σε κάθε περίπτωση είναι στόχος της σεζόν. Βέβαια πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει αυτό, αφού έχει το προβάδισμα επί της Καρμιώτισσας που μόνο με θαύμα μπορεί αν κάνει την ανατροπή.

Αγωνιστικά είναι σίγουρο ότι θα δούμε αλλαγές από τον Γεωργιανό τεχνικό στο παιχνίδι του κυπέλλου. Στην ενδεκάδα πιθανόν να δούμε τους Τζουρ, Μαργκάσα, Χριστοφή, Μανιά και Χουσμπάουερ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Ελουντού.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ