Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ με βίντεό της προ ημερών άφησε να νοηθεί ότι ετοιμάζει κάτι σχετικά με την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Την έκπληξη ωστόσο φαίνεται πως έρχεται να χαλάσει ένα δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας «arcadiasports.gr» που κάνει σχετική αναφορά ότι η έκπληξη αφορά σε επετειακή φανέλα που των γαλαζοκιτρίνων με τον Αστέρα Τρίπολης. Πληροφορίες άλλων ιστοσελίδων στην Ελλάδα, τονίζουν ότι δεν αποκλείεται η επετειακή φανέλα να φορεθεί και στο πρωτάθλημα.

Αυτούσιο το δημοσίευμα: «Μεγαλώνει η αγωνία για την επετειακή φανέλα που θα λανσάρουν από κοινού ο ΑΣΤΕΡΑΣ και το ΑΠΟΕΛ προς τιμήν της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την 25η Μαρτίου του 1821.

Μετράμε αντίστροφα για τη νέα συλλεκτική εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου. Οι Αρκάδες θα έχουν ως “συμπαίκτη” το ΑΠΟΕΛ, με τις δυο ομάδες, οι οποίες έχουν αναπτύξει καλές σχάσεις, να λανσάρουν την ίδια επετειακή φανέλα!

Θυμίζουμε πως τα δυο κλαμπ έχουν συναντηθεί στο Europa League την αγωνιστική περίοδο 2015-16, ενώ την επόμενη είχαν την ίδια φανέλα. Οι δυο ομάδες δημοσίευσαν στις 18:21 από τους λογαριασμούς τους στα Social Media νέο βίντεο ενόψει της παρουσίασης της φανέλας και η αγωνία… κορυφώνεται.

Το “teaser”:ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ