Στον Super Sport fm 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε ο  αρχηγός της ομάδας Futsal της Ομόνοιας, Μανώλης Μανώλη.

Για την κατάκτηση του κυπελλου: «Είναι γεγονός ότι τα πέναλτι είναι ψυχοφθόρα διαδικασία, χρειάζεσαι και τύχη και συγκέντρωση, ευτυχίσαμε να είμαστε εμείς οι νικητές και πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του τρόπαιου».

Για την φετινή σεζόν: «Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, ήμασταν στην αβεβαιότητα τι θα γίνει κάναμε τρεις φορές προετοιμασία, ήταν πολύ δύσκολη σεζόν με τρομερή ταλαιπωρία και λόγω πανδημίας. Ήταν ιδιαίτερο πρωτάθλημα με πέντε ομάδες. Αυτό το άθλημα έχει μέλλον και είναι κρίμα που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση αν σκεφτείτε ότι κάποτε είχαμε τρεις κατηγορίες. Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι το οικονομικός. Πρέπει να στηριχθούν τα σωματεία, από τους αρμόδιους.

«Μας στοίχησε που χάσαμε το πρωτάθλημα, γι’ αυτό θέλαμε πολύ το κύπελλο, ευτυχώς τα καταφέραμε η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα στο Futsal. Εγώ δήλωσα και χθές ότι σταματάω, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Θα παραμείνω κοντά στην ομάδα και θα βοηθήσω με τον τρόπο μου όσο μπορώ».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ