Καλεσμένος στην εκπομπή «Μέσα σε Όλα» στον Super Sport FM 104.0, με την Άντρεα Καφά, ήταν ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Κκκολός, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καριέρα του αλλά και την μεγάλη του αγάπη την Ομόνοια.

Για την κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού: «Γενικότερα οι τομείς της οικονομίας πέρασαν από πολύ άσχημες περιόδους, ευχόμαστε αυτό το πράγμα να αρχίσει πλέον να κυλά γιατί αρκετός κόσμος δεινοπαθεί. Επηρεάστηκε και η δική μου δουλειά, ήταν κλειστά τα θέατρα αρκετό καιρό. Όσα άτομα δεν έχουν μια μόνιμη δουλειά στο δημόσιο, χωρίς να υπονοώ τίποτα και το ξεκαθαρίζω, έχουν επηρεαστεί».

Για τη φετινή Ομόνοια: «Αυτό που είναι η Ομόνοια τώρα με κάνει χαρούμενο και περήφανο. Χωρίς να σημαίνει ότι και όταν δεν πήγαινε καλά δεν ήμουν περήφανος. Απλά δεν ήμουν χαρούμενος αλλά λυπημένος. Το φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, αρκετές ομάδες διεκδικούν τον τίτλο. Η Ομόνοια έκανε το come back και αν καταφέρουμε να περάσουμε στο μυαλό των φιλάθλων θα σταματήσουν και τα μουρμουρητά. Αν δίναμε σημασία τι γράφεται στα Social Media, θα ήμασταν χαμένοι από χερι. Ένα πρωτάθλημα έχει ανάγκη από τέσσερις πέντε καλές ομάδες».

Η άποψή του για τον Μπεργκ: «Θα το πω έτσι λίγο κυπριακά. Θα πρέπει να του αγοράσουν ένα σπιτούι εδώ στο Δάλι, να τον κλείσουν με ττέλια, να τον πιάνουν με ένα αυτοκινητούι να τον παίρνουν προπόνηση και πίσω, στο γήπεδο και πίσω και να του πιάσουν το διαβατήριο και την ταυτότητα και όλα να μη μπορεί να φύγει από την Κύπρο και την Ομόνοια. Αυτό έπρεπε να κάνει και ο ΑΠΟΕΛ με τον Γιοβάνοβιτς».

Για το κύπελλο: «Το προβάδισμα θεωρώ ότι το έχει η Ανόρθωση».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ