Η αρχηγός των CYVIEW Λατσιών, Άντρια Τάκη, μίλησε στη Sportday για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το κυπριακό γυναίκειο χάντμπολ.

Τα Λατσιά πανηγυρίζουν από προχθές την κατάκτηση του 11ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους στο γυναικείο Χάντμπολ, καθώς επικράτησαν της ΕΝ Αθηένου με 4-1 στις νίκες. Γενικότερα, η ομάδα των CyView Λατσιών απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και δίκαια έφθασε στην κατάκτηση του τίτλου. Ένας από τους κύριους λόγους που το τρόπαιο κατέληξε στα Λατσιά ήταν και η απόδοση της Άντρια Τάκη. Η Κύπρια τερματοφύλακας ήταν πραγματική… κέρβερος κάτω από την εστία της ομάδας και οδήγησε την ομάδα της σε άλλο ένα πρωτάθλημα. Η αρχηγός της ομάδας μίλησε στη Sportday για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον επόμενο στόχο που είναι το κύπελλο ενώ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Πώς νιώθεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Ήταν μια δύσκολη χρόνια και λόγω κορωνοϊού. Δουλέψαμε πολύ σκληρά, παλέψαμε και τελικά καταφέραμε να πετύχουμε τον αδιαπραγμάτευτό μας στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νιώθουμε δικαιωμένες που μετά την ήττα μας (σ.σ. όταν έγινε το 2-1 στη σειρά), αντιδράσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα».

Πού κρίθηκε κατά τη γνώμη σου η σειρά των τελικών;

«Στην αποτελεσματικότητα των συμπαιχτριών μου. Τα λίγα λάθη και η επιθετικότητα της ομάδας μου θεωρώ ότι έκριναν τον φετινό τίτλο. Γι’ αυτό και θεωρώ ότι δεν υπήρχε MVP, καθώς σκόραραν πολλές παίχτριες αναλογικά».

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σε ομαδικό επίπεδο;

«Η χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί και συνεχίζουμε για το κύπελλο. Πρέπει να αποδείξουμε ξανά ότι είμαστε οι καλύτερες και να φθάσουμε στην κατάκτηση και του κυπέλλου».

Σχετικά με το δικό σου μέλλον, είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα;

«Το γυναικείο χάντμπολ βρίσκεται στον αναπνευστήρα. Υποφέρει με όλη τη σημασία της λέξεως. Κατά τη περσινή χρονιά ήμουν κοντά σε μεταγραφή στο εξωτερικό ωστόσο χάλασε στις λεπτομέρειες. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις και σκέψεις, είναι όνειρο μια μεταγραφή στο εξωτερικό».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ