Στην εκπομπή «Χωρίς VAR» ήταν καλεσμένος ο παλαίμαχος άσος του Απόλλωνα Πάμπος Πίττας

«Η αγάπη που έχω από τον φίλαθλο κόσμο της Κύπρου μου έμεινε από το ποδόσφαιρο. Η εκτίμηση είναι αυτή που έμεινε από τον κόσμο», είπε σε ένα από τα πρώτα σχόλιά του σχετικά με τη φυσιογνωμία του.

Αρχικά αναφέρθηκε στους ξένους ποδοσφαιριστές :

«Είμαι υπέρ να έρχονται ξένοι ποδοσφαιριστές για να ανεβάζουν και το επίπεδο των Κυπρίων, όχι όμως να έρχονται απλά για χάρη των μεταγραφών. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές αξιοποίησαν ευκαιρίες και αναδείχθηκαν».

Για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα :

«Αν κάποια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο από τους  «αδιάφορους» θα είναι σε μειονεκτική θέση, όμως αν θεωρήσουμε ότι δεν υπάρχουν απώλειες σε αυτά τα ματς θα κριθεί στα ντέρμπι. Κάθε παιχνίδι πρέπει να τον βλέπεις σαν τελικό. Αυτός που θα κάνει τα πιο λίγα λάθη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα».

 Που θα κριθεί το πρωτάθλημα και το κύπελλο :

«Όπως βλέπουμε από τα στατιστικά η άμυνα του Απόλλωνα έχει δέσει γι αυτό και κατάφερε να μειώσει την απόσταση από την πρωτοπόρο Ομόνοια. Για κάποιες ομάδες υπάρχει και το κύπελλο και αναμένεται να κάνουν rotation όμως κάθε ομάδα που στοχεύει σε τίτλο πρέπει να έχει 20 παίκτες που να μπορεί να διαχειριστεί. Δεν μπορεί μια ομάδα να παίζει στις εγχώριες διοργανώσεις και στην Ευρώπη και να μην έχει πλειάδα επιλογών».

Για τον προπονητή του Απόλλωνα Γιάννη Πετράκη:

«Ο κόσμος αρχικά είχε κρίνει αυστηρά τον Πετράκη και τώρα βλέπω ότι αλλάζει το κλίμα που πλέον είναι με το μέρος του προπονητή. Σημασία έχει να παίρνεις τους βαθμούς.

Για τον Απόλλωνα:

«Από ότι φαίνεται στον Απόλλωνα έδωσαν τα έξτρα λεφτά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Η ΑΕΛ έχει έναν πολύ καλό προπονητή με ένα επιτελείο που δουλεύουν σωστά μαζί. Δεν φαίνεται η απουσία κάποιου παίκτη και αυτό πιστώνεται στον προπονητή με μια 20άδα παικτών που ανά πάσα στιγμή μπορούν να είναι στην 11άδα».

Για την Εθνική ομάδα:

«Αν ήμασταν λίγο τυχεροί, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς».

Για το γιο του Ιωάννη και την ανέλιξη του:

«Έχει δημιουργήσει το δικό του όνομα. Αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή για να μην υπάρχει σύγκριση με τον πατέρα του. Ο Ιωάννης στο μυαλό του έχει ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο πατέρας του και ποιος ο ίδιος. Κάνει μια πολύ καλή χρονιά. Έχει βοηθήσει πολύ η απόφαση να μας να πάει στο Παραλίμνι. Παίρνοντας αυτή την απόφαση ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, να έχει χρόνο συμμετοχής».

«Βλέποντας ότι δεν θα είχε στον Απόλλωνα, πήραμε την απόφαση να πάει στο Παραλίμνι. Στο τέλος της ημέρας, πήραμε την πιο σωστή απόφαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τα παιδιά στο Παραλίμνι, ειδικά την οικογένεια Τσόκκου που τον δέχθηκε σαν να είναι παιδί δικό της. Τον βοήθησαν πάρα πολύ. Και στο ξενοδοχείο που έμενε είχε γυμναστήριο, έκανε 2 ώρες προπόνηση και άλλες 2 γυμναστήριο».

 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ