Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχασε με κάτω τα χέρια από τη Ζάλγκιρις, με τον Όντεντ Κάτας να δηλώνει απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν προβλημάτισε ούτε στο ελάχιστο τη Ζάλγκιρις, με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα επί λιθουανικού εδάφους (93-78). Το τριφύλλι παρουσιάστηκε παθητικό στην άμυνα και δίχως διάθεση να παλέψει, με αποτέλεσμα να περιοριστεί πολύ γρήγορα σε ρόλο κομπάρσου στην αναμέτρηση.

Κάτι που παραδέχθηκε κι ο Όντεντ Κάτας, ο οποίος δήλωσε απογοητευμένος από την εικόνα που είχε η ομάδα του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση:

Ήταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για μας, όχι μόνο λόγω αποτελέσματος, αλλά και του πώς παίξαμε για σαράντα λεπτά. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, δεν τους προβληματίσαμε στο ελάχιστο. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε, ελπίζω κι οι παίκτες μου να αισθάνονται έτσι. Δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια εμφάνιση. Δεν αφορά έναν ή δύο παίκτες, αφορά τους πάντες. Με πρώτο και κυριότερο την άμυνα. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι με ατομικές ενέργειες, δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να παίζουμε έτσι, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση“.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ