Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Κρίστης Θεοφίλου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Μέσα σε Όλα» με την Άντρεα Καφά.

Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα: «Αν εξαιρέσουμε την κατάσταση της πανδημίας, βλέπουμε ένα καλό πρωτάθλημα, κούρσα για τρεις ομάδες χωρίς πολλές διαφορές μεταξύ τους. Ο πιο τυχερός πιστεύω πως θα πάρει το πρωτάθλημα. Θέλει και πάθος».

Για το που θα κριθεί ο τίτλος: «Νομίζω θα παιχτεί ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ομόνοια».

Για την ΑΕΛ: «Μπορεί να μην έχει το μεγάλο όνομα, όμως έχει φτιάξει ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει φτιάξει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο, αλλά όπως σου είπα, Απόλλωνας και Ομόνοια θα διεκδικήσουν τον τίτλο ως το τέλος».

Για τον χρόνο συμμετοχής του Κύπριου ποδοσφαιριστή: «Βλέπαμε εντεκάδες χωρίς Κύπριους και αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα. Η Εθνική καλούσε ποδοσφαιριστές και δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν γιατί δεν είχαν λεπτά στα πόδια τους. Τώρα που παίζουν στις ομάδες τους, τους βλέπουμε και στην Εθνική πως αγωνίζονται πολύ καλά».

Για τον Πίττα: «Είναι βαρόμετρο στην ομάδα, έχει 12 γκολ, χωρίς πέναλτι που είναι σημαντικό. Τον βλέπουμε παντού, σε άμυνα, επίθεση. Αν συνεχίσει έτσι, τον βλέπω να κάνει μεγάλα πράγματα. Αρκεί να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα. Δεν πρέπει να επαναπαύεται. Όταν κάνεις το μεγάλο βήμα, έχει κάποιους ποδοσφαιριστές που τα χάνουν. Πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος».

Για την ακαδημία του Απόλλωνα: «Κλείσαμε, που λέει ο λόγος… Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Δεν ξέρω τι έφταιξε και βομβαρδίζουν τα παιδιά, χωρίς να φταίνε. Ύστερα ζητάμε να ξεφύγουν από τη βία και τα ναρκωτικά και τους κλείνουν τον αθλητισμό. Δεν ξέρω τι να πω, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Για το ταλέντο των νεαρών: «Ταλέντο υπάρχει, φτάνει να το αξιοποιήσουμε κατάλληλα. Όμως με όσα έχουν γίνει, τα παιδιά έχουν μείνει πάρα πολύ πίσω».

Ακούστε το ηχητικό:


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ