Στον Super Sport fm 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε η Αγγελίνα Φούρναρη, υπεύθυνη της «Κίτρινης γραμμής βοήθειας και αλληλεγγύης», για το φιλανθρωπικό έργο και την νέα πρωτοβουλία ενόψει του Πάσχα που έχει να κάνει με την προσφορά ρούχων και παπουτσιών σε άπορα παιδιά γυμνασίων και λυκείων ανά το Παγκύπριο.

«Να ευχαριστήσουμε την ΕΑΚ για το βραβείο που μας έδωσε και να πούμε ότι θα συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο γιατί υπάρχει τεράστια ανάγκη μετά και την πανδημία. Δυστυχώς η κοινωνική πραγματικότητα είναι τραγική, συνάνθρωποι μας ζουν με ψίχουλα και η Κίτρινη Γραμμή λειτουργεί ως αντικαταστάτης της κοινωνικής πρόνοιας».

«Είναι ανθρωπιστική η ενέργεια, δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένη ομάδα και βοηθάμε όποιους έχουν ανάγκη. Ετοιμάζουμε κάτι σε Παγκύπρια κλίμακα, η πασχαλινή εκστρατεία με παροχή κουπονιών για μαθητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε γυμνάσια και λύκεια σε ολόκληρη την Κύπρο. Θα δοθούν κουπόνια πέραν τον 100 ευρώ για να μπορέσουν τα παιδιά να πάρουν την χαρά του έχω κάτι καινούργιο και υπάρχουν οικογένειες που δυσκολεύονται να παρέχουν αυτά στα παιδιά τους. Καλούμε όλο τον κόσμο να συνδράμει αγοράζοντας λαχνούς είτε από τα γραφεία της ΑΕΛ είτε μέσω τηλεφώνου (99383800) είτε στα σόσιαλ μίντια. Το εύρος είναι μεγάλο και καλούμε τον κόσμο να αγοράσει τους λαχνούς μας και να βοηθήσουν όλοι όσο μπορούν».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ