• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Ελπίζω πως με την ΠΑΕΕΚ θα αγωνιστώ στην Α’ κατηγορία» (HXHTIKO)
09/04/2021 16:14

Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕΕΚ, Βαλάντης Καπαρτής, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Μέσα σε Όλα» με τον Αντώνη Κατσαρό, για όλα όσα αφορούν την προσφυγική ομάδα, αλλά και την απόδοσή του στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Αγία Νάπα: «Ένα παιχνίδι από δύο ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, ένα δυνατό παιχνίδι. Είχαμε μόνο δύο τρεις μέρες να προετοιμαστούμε και αυτό είναι δύσκολο. Τα πράγματα είναι δύσκολα να παίζεις Τετάρτη-Σάββατο και να πηγαίνεις προετοιμασμένος για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε, χάσαμε το πέναλτι, είχαμε και ένα δοκάρι. Η Αγία Νάπα ισοφάρισε προς το τέλος του ημιχρόνου. Στην συνέχεια προηγήθηκε με το πέναλτι. Στη συνέχεια φανήκαμε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας και ισοφαρίσαμε στο 90+8 με πέναλτι».

Για τη δυσκολία των συνεχόμενων παιχνιδιών: «Σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Στην ουσία δεν έχεις τον χρόνο να προετοιμαστείς κατάλληλα για τον αγώνα που έχεις μπροστά σου. Αμέσως μετά τον αγώνα πρέπει να κάνεις την αποθεραπεία σου και ουσιαστικά έχεις μόνο μία μέρα πριν τον αγώνα. Απομένουν επτά αγωνιστικές που θα πάμε να παλέψουμε και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ούτως ώστε να κερδίσει η ομάδα μου το εισιτήριο της ανόδου».

Για τις αλλαγές που υπάρχουν στην ομάδα σε σχέση με το 2016, όταν έπαιζε ξανά στην ΠΑΕΕΚ: «Σίγουρα βλέπω αλλαγές. Η ομάδα δουλεύει παραπάνω επαγγελματικά. Έχει την ίδια διοίκηση και τον ίδιο προπονητή, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός και δουλεύει πολύ σωστά. Στο οργανωτικό κομμάτι η ομάδα έκανε βήματα μπροστά και αυτό την έχει βελτιώσει».

Για τους λόγους που αποφάσισε να πάει από την Α’ κατηγορία στην Β’: «Αυτό που ήθελα πάρα πολύ, ήταν να αγωνίζομαι, να κάνω πρωταθλητισμό. Είχα συμμετοχές στην Καρμιώτισσα, άλλα όχι γεμάτες συμμετοχές. Ήθελα να πάω κάπου να παίζω, να πάρω αυτοπεποίθηση, να κάνω πρωταθλητισμό, να βάλω κάποια γκολ και επέλεξα να πάω στην ΠΑΕΕΚ, μία επιλογή η οποία θεωρώ ότι με δικαιώνει. Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, μου αρέσει το ποδόσφαιρο, προσπαθώ να το απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ. Θεωρώ ότι με σκληρή δουλειά θα παρουσιαστούν περισσότερες ευκαιρίες. Ελπίζω πως με την ΠΑΕΕΚ θα αγωνιστώ στην Α’ κατηγορία».

Για το γεγονός πως… απειλεί το ρεκόρ καριέρας του στο σκοράρισμα: «Τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν τα έχω πετύχει με τον Εθνικό Άχνας, ήταν 10 γκολ. Αλλά δεν με απασχολεί αυτό, αυτό που προέχει είναι να βγει η ομάδα στην Α’ κατηγορία. Για την ομάδα της Κερύνειας θα είναι κάτι πολύ σημαντικό να ανέβει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ κατηγορία».

Για την μάχη της ανόδου: «Σίγουρα είναι τέσσερις πάρα πολύ καλές ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, όπως είπαμε και πριν, το γεγονός πως παίζουμε Τετάρτη-Σάββατο είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και σίγουρα θα χαθούν βαθμοί. Η ομάδα μου πρέπει να παρουσιάζεται συγκεντρωμένη, να βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να πηγαίνω για τη νίκη».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ακρίτα Χλώρακας: «Σίγουρα ο Ακρίτας είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Ας μην ξεχνάμε ότι στον πρώτο γύρο κέρδισε την ΠΑΕΕΚ. ΘΑ αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με πολύ με πολλή σοβαρότητα ούτως ώστε να να πάμε για τους τρεις βαθμούς. Να μην ξεχνάμε όμως ότι τα παιχνίδια αυτά, με τις πιο κάτω ομάδες είναι πιο δύσκολα. Οι άμυνες είναι κλειστές και είναι δύσκολο, ιδιαίτερα όταν παίζεις σε μικρά γήπεδα. Εμείς θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει, θα παίξουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».


btm