Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Μέσα σε Όλα», με την Άντρεα Καφά, ήταν φιλοξενούμενος ο Μάριος Πρίαμος και μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία του στα θρυλικά γήπεδα της Βραζιλίας και της Αργεντινής. Μίλησε επίσης για την απόφασή να κατέλθει υποψήφιος στις Βουλευτικές εκλογές με την ΕΔΕΚ στην Αμμόχωστο.

Για την πανδημία και πόσο έχει επηρεάσει τον ίδιο: «Λόγω της εκπομπής μου, τώρα και με την τέταρτη σεζόν του Passenger, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ πως θα ταξιδέψω και που θα πάω. Από τη στιγμή που πρέπει να βγάλω τα τηλεοπτικά μου επεισόδια είναι δύσκολο γιατί μέρα με τη μέρα αλλάζουν τα επιδημιολογικά δεδομένα για κάθε χώρα. Και επειδή είστε και αθλητικό ράδιο, έκανα πολλά ταξίδια και είδα απίστευτα γήπεδα. Στην Αργεντινή θυμάμαι και το γήπεδο της Μπόκα Τζιούνιορς ήταν απίστευτη εμπειρία. Έβλεπες έξω από το γήπεδο κόσμο βαμμένο, ανυπομονούσε για τον αγώνα, ζούσε για εκείνη τη στιγμή. Είδαμε το Μουσείο για τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Εύχομαι σε όλο το κόσμο να πάει και ειδικά τους ποδοσφαιρόφιλους. Στη Βραζιλία, όλος ο κόσμος ασχολείτο με τον αθλητισμό, γιατί ξέρουν ότι μέσω του αθλητισμού θα μπορέσουν να πάνε εκτός χώρας και να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο στο πως θα μεγαλώσει ένα παιδί».

Για την απόφασή του να κάνει μια εκπομπή όπως το Passenger:«Είχα αρκετές προτάσεις, όμως επέλεξα να κάνω μια εταιρεία δικής μου παραγωγής και να ασχοληθώ με κάτι που με αντιπροσωπεύει, όπως ο αθλητισμός. Έχω σχολή καταδύσεων, ήμουν για χρόνια αθλητής του βόλεϊ στον ΑΠΟΕΛ και τις εθνικές ομάδας. Σε γενικές γραμμές προσπάθησα να φέρω κάτι τηλεοπτικά που ήταν κοντά στα δικά μου μέτρα».

Για την απόφασή του να κατέλθει υποψήφιος στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές: «Η απόφασή μου ήταν γιατί θέλω να βοηθήσω κόσμο. Πολλές φορές βοήθησα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αποφάσισαν να εμπλακώ στην πολιτική και να κατέλθω με την ΕΔΕΚ στην επαρχία Αμμοχώστου. Είναι καιρός να έχουμε νέα μυαλά και νέες ιδέες».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ