Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την Κατερίνα Κυριάκου, για την αλλαγή προπονητή, την πορεία της ομάδας και τη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία και για το επόμενο παιχνίδι.

Για την αλλαγή προπονητή: «Χθες πήραμε μια απόφαση, αλλαγή προπονητή, σε μια προσπάθεια ταρακουνήματος της ομάδας, γιατί δυστυχώς κάποια πράγματα έπρεπε να αλλάξουν. Στέλνω το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας να παραμείνει ενωμένος και να είναι σίγουρος ότι θα κάνουμε τα πάντα για να παραμείνουμε στην Α’ Κατηγορία. Εμείς σαν Δ.Σ. θα κάνουμε την αυτοκριτική μας στο τέλος της σεζόν, αυτό που προέχει είναι να αποφύγουμε τις περιπέτειες. Είναι μια δύσκολη χρονιά με πολλά περίεργα και παράξενα που γνωρίζουμε σαν Νέα Σαλαμίνα από πρώτο χέρι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαμε να πούμε για να δικαιολογήσουμε την πορεία της ομάδας μας αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ αυτή τη στιγμή. Ο κόσμος δικαιούται να κρίνει και να ασκεί πίεση. Και εμείς δεν χαιρόμαστε γι’ αυτή την κατάσταση. Κάναμε μια αλλαγή προπονητή γιατί θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γίνει αυτή τη στιγμή, ήρθε ο Μηνάς που ήταν και παλαιότερα στην ομάδα και μαζί ενωμένοι θα παλέψουμε», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Οικονομικά αυτή τη στιγμή, για το μπάτζετ και τις υποχρεώσεις που έχει, είμαστε σε μια υγιείς κατάσταση. Δεν μας απασχολεί το οικονομικό όπως παλαιότερα που ήταν το μοναδικό και κύριο μας θέμα συζήτησης. Γνωρίζω σε ένα μεγάλο βαθμό τι πήγε λάθος φέτος, ανεξάρτητα του κορωνοϊού. Υπάρχουν πολλά, διάφορα και μεγάλα. Είμαι αισιόδοξος όμως. Η Νέα Σαλαμίνα ποτέ δεν τα είχε εύκολα. Αντέχουμε στα δύσκολα και στέλνω μήνυμα συσπείρωσης και αναμένω από όλους να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα, και όταν έρθει η ώρα θα κάνουμε τις εκτιμήσεις μας και την αυτοκριτική μας».

Ερωτηθείς για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την ΕΝΠ και αν υπάρχει αισιοδοξία για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, τόνισε με νόημα: «Αν δεν ήμασταν αισιόδοξοι, ήταν να το κλείσουμε να πάμε σπίτι μας».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ