Όσο να ΄ναι ένα μικρό εγκεφαλικό το παθαίνει κανείς στο άκουσμα της είδησης: Έργα 5 εκατομμυρίων στην Πάφο, έχει αποφασίσει ο ιδιοκτήτης της ομάδας Σεργκέι Λομάκιν ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΊΟΥ! Μάλιστα σωστά διαβάσατε… έργα 5 εκατομμυρίων εν καιρώ κορωνοΐού και οικονομικής κρίσης!! Επίδειξη δύναμης, αλλά και ΤΕΡΑΣΤΙΑ κίνηση-επένδυση για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, από τον βαθύπλουτο Ρώσο μεγιστάνα.

Έχουμε λοιπόν και λέμε: Οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις στη Γεροσκήπου αναβαθμίζονται, με τα τρία γήπεδα που υπάρχουν να μετατρέπονται σε 2 μεγαλύτερα με υβριδικό και συνθετικό χλοοτάπητα και να μεγαλώνουν. Επίσης, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας θα ανακατασκευαστούν οι εγκαταστάσεις, με νέες σύγχρονες κερκίδες, χώρους πάρκιγκ και επίσης θα δημιουργηθούν χώρος αποκατάστασης( σπα, μασάζ κ.ο.κ) και γήπεδο beach soccer.

O άλλος πυλώνας της τεράστιας επένδυσης, αφορά στην αγορά ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή “Οι Τάφοι των Βασιλέων” και αναπροσαρμογή του χώρου με υπερσύγχρονο γυμαστήριο, εστιατόρια, και ΄χωρο αναψυχής για τους παίκτες, αλλά και αίθουσα συνεδριάσεων. Ο στόχος της διπλής επένδυσης, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση των επενδυτών, είναι αφενός μεν η ομάδα να βαδίσει στα πρότυπα των κορυφαίων ευρωπαΐκών σωματείων και αφετέρου να αναπτυχθούν οι ακαδημίες του συλλόγου. Τέλος, υπογραμμίζεται ότι πέραν της Πάφου, δυνατότητα εκμετάλλευσης των νέων εγκαταστάσεων θα έχει και το αδερφό σωματείο του Ακρίτα Χλώρακας, ενώ σύντομα, ενημερώνει η ανακοίνωση, θα δημιουργηθεί και ΠΑΦΟΣ Β΄, με σκοπό τηην βελτίωση των ρμημάτων υποδομών των “γαλάζιων”.

ΧΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ