Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε στον Super Sport FM 104.0 στην εκπομπή «Μέσα σε Όλα» και στην Άντρεα Καφά.

Αρχικά: «Πηγαινοέρχομαι Ελλάδα και Κύπρο, πάντα ψάχνω τον τρόπο να είμαι δημιουργικός. Δεν μπορώ να μείνω στάσιμος.»

Για τις φάρσες: «Όταν κλήθηκα να κάνω φάρσες είπα θα το κάνω καλά ή δε θα το κάνω καθόλου. Ένα απρόοπτο που έτυχε ήταν όταν είχαμε κάνει μια φάρσα που φέραμε έναν κτυπημένο και ο φίλος του αντέδρασε, πετάχτηκα να σταματήσω τη φάρσα να μην έχουμε χειρότερα. Δεν έχει τύχει κάτι άλλο απρόοπτο. Έχω μικρό ποσοστό αποτυχίας στις φάρσες. Για να κάνουν σωστή φάρσα σε μένα θέλει μελέτη και μπατζετ.»

Για το πως ξεκίνησε η συνεργασία με την Κύπρο: «Ο πατέρας μου είναι από Κύπρο, από Λευκωσία και την αγαπώ τη Λευκωσία. Ξεκίνησα στο ΡΙΚ πριν από τέσσερα χρόνια και τώρα  με το κοντά έπεσες, έχει γίνει το δεύτερο μου σπίτι η Κύπρος, την λατρεύω.»

Για άλλες νέες συνεργασίες: «Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος πάει λίγο στο εύκολο. Εμένα μου αρέσουν τα δύσκολα. Δε θέλω ριάλιτι που έχουν γρήγορο κοινό και χειροκρότημα. Όσο δώσεις της τηλεόρασης σε παραγωγή άλλο τόσο έχεις να πάρεις. Τα μέσα πρέπει να πάρουν τα ρίσκα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, οι παίκτες παίζουν και όποιος θέλει βλέπει.»

«Έχω προτάσεις για ραδιόφωνο, αλλά αρνούμαι γιατί θέλω να γίνει με τον δικό μου τρόπο.»

«Μ’ αρέσει να δοκιμάζω πράγματα και μετά προχωρώ. Όλες οι συνεργασίες μου αρέσουν, και στα χωριά που πήγαινα στο ΡΙΚ μου άρεσε, και τώρα το «Κοντά έπεσες» που κάνουμε έχει πολλά να δώσει.»

«Για μένα είναι σημαντικό η επικοινωνία με τους ανθρώπους, να δίνουμε στον άνθρωπο να τον γνωρίζουμε και να ερχόμαστε πιο κοντά. Ήταν μαγικό για μένα που πηγαίναμε στα χωριά και ερχόμασταν κοντά με τον κόσμο.»

Για την μαγειρική: «Μαγείρευα γενικά αλλά ήρθε έξω τα τελευταία χρόνια. μοιράζομαι συνταγές. Σπίτι μαγειρεύω εγώ, προσπαθώ να τα προλαβαίνω όλα. Γενικά δεν μπορώ να μένω ήσυχος, πάντα βρίσκω τον τρόπο να είμαι δραστήριος.»

Για το Euro του 2004: «Ήμουν στην Αθήνα και πανηγυρίζαμε την κάθε νίκη. Το διαφημιστικό μετά προέκυψε όπου και με γνώρισε ο κόσμος.»

Για το πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα: «Το καλό με την Κύπρο είναι ότι είναι ανοικτή η εστίαση. Στην Ελλάδα γίνονται τώρα όλες αυτές οι συγκεντρώσεις στις πλατείες και υπάρχει πολλής συνωστισμός. Αν δεν ανοίξουν τα μαγαζιά ο κόσμος δε θα πεθάνει από κορονοϊό αλλά από κατάθλιψη.»

Για το «Κοντά έπεσες»: «Σίγουρα είναι πολύ ωραίο το να μοιράζεις λεφτά και χαμόγελα. Είμαστε σε συζητήσεις για του χρόνου, να το συνεχίσουμε και να το αλλάξουμε και θα γίνει εντελώς διαφορετικό.»


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ