Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα για την μεγάλη πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Καταφέραμε να κάνουμε μία πανάξια νίκη, σε συνδυασμό και με το 4-2 του Μακαρείου. Καταφέραμε να νικήσουμε δύο φορές την πολύ καλή ομάδα της ΑΕΛ. Κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια και καταφέραμε να μπούμε σε έναν τελικό μετά από 30 χρόνια».

Αν είναι άθλος αυτό που κατάφεραν: «Ξεκινήσαμε τον θεσμό και να σας πως την αλήθεια, δεν το πολυπιστεύαμε. Όσο προχωρούσαμε όμως, αρχίσαμε να το πιστεύουμε και ειδικά μετά τον Εθνικό. Πλέον είναι ένας τελικός, ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να γίνουν».

Για τον τελικό: «Πλέον βλέπουμε την Ανόρθωση, στις 15 Μαΐου. Πάμε για τη νίκη και τον τίτλο. Έχουμε νικήσει την Ανόρθωση φέτος στο πρωτάθλημα και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Για τις αλλαγές προπονητή: «Όλοι οι προπονητές έδωσαν το δικό τους κομμάτι. Ο κος Γιανέφσκι δοκιμάζει και νέα παιδιά, δεν φοβάται να το κάνει αυτό. Μετά τα αποτελέσματα με τον κο Βόκολο, που ήταν άτυχα, δεν μας βγήκαν κάποιες φάσεις, ο κος Γιανέφσκι έφερε την πειθαρχία, μας έδωσε την ψυχολογία και μας βοήθησε να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα».

Για τον Πρόεδρο, κο Τορναρίτη: «Μας δίνει πολύ ψυχολογία, είναι πάντα δίπλα μας, μας πληρώνει κανονικά, δίνει και μπόνους. Είναι μία χαρά. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και προσγειωμένοι. Δεν καταφέραμε να κάνουμε τίποτα ακόμα. Έχουμε ακόμα 20 μέρες για να τελειώσει η σεζόν τέλεια, ώστε να δώσουμε χαρά στον Πρόεδρο και τους οπαδούς, που δυστυχώς δεν είναι μαζί μας στο γήπεδο».

Για τον κόσμο: «Έχω ζήσει από μικρός τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ήρθαν χθες στο Μακάρειο, μετά το παιχνίδι. Τραγούδισαν, ζήτησαν κύπελλο και ελπίζω να τους το δώσουμε. Υπάρχει κόσμος του Ολυμπιακού που δεν έχει δει τρόπαιο».

Για την φετινή απόδοσή του: «Δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν για μένα με τον κο Πετράκη. Δεν έπαιζα στην αρχή. Περίμενα την σειρά μου. Μπήκα μετά με τον κο Σεραφεί, έκανα κάποια παιχνίδια. Όταν πηγαίνει καλά η ομάδα, πας και εσύ σαν παίκτης. Κάναμε καλά παιχνίδια και εγώ και κάποιοι συμπαίκτες μου, πήγαμε και στην Εθνική και γενικά κάνουμε μία καλή χρονιά».

Αν μίλησε με τον Πιέρο: «Μιλήσαμε και μου είπε να παραμείνουμε προσγειωμένοι γιατί τίποτα δεν τελείωσε».

Αν αφιερώνει κάπου την πρόκριση: «Θέλουμε να την αφιερώσουμε στον κόσμο, αλλά και στον κύριο Κούλη Παπαγεωργίου που βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ευχόμαστε να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ