Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Φασουλιώτης μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου, για τον αποκλεισμό.

Αναλυτικά:

Για την δύσκολη χρονιά του ΑΠΟΕΛ: «Να μου επιτρέψεται πρώτα από όλα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό και την Ανόρθωση που βρίσκονται στον τελικό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση, όπως και για τον κόσμο. Για όλους. Όσον αφορά το ΑΠΟΕΛ, ήταν μία δύσκολη βραδιά, αφού μένει εκτός Ευρώπης μετά από πάρα πολλά χρόνια. Η Ανόρθωση έκανε γκολ όσες ευκαιρίες βρήκε. Το ΑΠΟΕΛ έκανε μία πάρα πολύ άσχημη χρονιά, για εμένα τελείωσε χθες. Μπορεί ο προπονητής μας, που είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός προπονητής, να λέει πως υπάρχουν ακόμα εφτά παιχνίδια, αλλά για εμένα τελείωσε η χρονιά. Πρέπει να γίνουν πολλές μεταγραφές, να έρθουν ποιοτικότεροι παίκτες. Ίσως είναι καιρός να γίνουν επαφές και με άλλους μάνατζερ, παίκτες και γενικότερα να διευρυνθεί ο κύκλος, γιατί οι μεταγραφές θα είναι πάρα πολύ σημαντικές».

Για την απογοήτευση του κόσμου: «Κάποτε θα συνέβαινε και αυτό που έγινε στο ΑΠΟΕΛ. Βλέπεται και στο εξωτερικό μεγάλες ομάδες να έχουν μία χρονιά που δεν τους έχει βγει. Αυτό που θα έλεγα είναι πως χθες η βραδιά ήταν πολύ άσχημη και προσωπικά για μένα. Αγαπούμε αυτή την ομάδα, την λατρεύουμε. Ελπίζω να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις. Θέλουμε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές, πολλές μεταγραφές. Για εμένα δεν θα λέει τίποτα αν κάνουμε εφτά νίκες στα παιχνίδια που απομένουν».

Για την μη συμμετοχή στην Ευρώπη: «Έχουμε μάθει τόσα χρόνια να βλέπουμε την ομάδα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχει δώσει πολλούς βαθμούς στο Κυπριακό ποδόσφαιρο στη λίστα της UEFA. Είναι δύσκολη μέρα σήμερα, γιατί εμείς που λατρεύουμε την ομάδα, είναι πολύ άσχημο για εμάς να μην παίξει η ομάδα στην Ευρώπη».

Αν θα επιστρέψει το ΑΠΟΕΛ την επόμενη χρονιά ή αν θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο: «Υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να ληφθουν υπόψη. Το ΑΠΟΕΛ έχει μάθει στα δύσκολα, έχει μάθει να ξεπερνά τα προβλήματά του. Θα πρέπει να υπάρχει ηρεμία και σωστές αποφάσεις, ώστε να γίνει το χτίσημο από την αρχή».

Μήνυμα για τον κόσμο: «Ειλικρινά δεν βρίσκω κάτι να τους πω, εκτός από την ψυχραιμία. Είμαι τόσο απογοητευμένος που δεν θα παίξουμε Ευρώπη, που προτιμώ να μην πω τίποτα. Μόνο να είναι κοντά, γιατί στα δύσκολα χρειάζεται ο κόσμος. Σε κάποια παιχνίδια πρέπει να μιλάς στο γήπεδο. Μπαίνεις μέσα, παίρνεις την πρόκριση και προχωράς. Όταν είσαι ο βασιλιάς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, οφείλεις να μπεις στο γήπεδο, να παίξεις καλά και να προχωράς».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ