Στον Super Sport fm 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Μάριος Μιτσίδης.

Για το ματς με το ΑΠΟΕΛ: «Αν θέλουμε να παραμείνουμε μακριά από περιπέτειες πρέπει να πάρουμε νίκες ανεξαρτήτους αντιπάλου. Σεβόμαστε το ΑΠΟΕΛ αλλά για εμάς μοναδικός στόχος είναι η νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Μπορεί να είναι μία σεζόν που δεν αρμόζει στο όνομα του ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι μια βαριά φανέλα και μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας».

Για το ματς με την Πάφο: «Δεν πιστεύω ότι έχουμε επαναπαυτεί, περιμέναμε ότι θα έρθει και η ήττα, έτυχε με την Πάφο, δεν κάναμε πολύ καλή εμφάνιση αλλά να μην ξεχνάμε ποια ομάδα αντιμετωπίζαμε. Σπουδαία ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερο μπάτζετ. Ήταν μια κακή παρένθεση και μέσα στο παιχνίδι είναι και οι νίκες και οι ήττες και πλέον θέλουμε μόνο νίκες γιατί οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές και οι δυναμική των ομάδων είναι σχεδόν η ίδια».

«Υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι βαθμοί, με έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα για αυτό πρέπει να παραμείνουμε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι με τα λιγότερα λάθη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή μας, εκτός από τον Μαϊντεβατς και σήμερα θα διαφανεί αν θα προλάβει, ελπίζουμε να τα καταφέρει γιατί έχει βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό την ομάδα από τότε που ήρθε».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ