Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βασίλης Μάντζης, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Μέσα σε Όλα» με την Άντρεα Καφά.

Κάποιες από τις τοποθετήσεις του:

Για το κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό: «Το κλίμα έχει βοηθήσει την ομάδα μέσα στη χρονιά, είμαστε και κοντά ηλικιακά και όλα έχουν πάει καλά. Νεαρά παιδιά όπως ο Χαραλάμπους, περιμέναν εννέα μήνες για να πάρουν την ευκαιρία τους και χαίρομαι που γίνεται στην ομάδα μας».

Τι παίζει ρόλο σε αυτό: «Ρόλο παίζει η κατεύθυνση του προπονητή και όταν μία ομάδα έχει ένα πλάνο και ξέρουν τα παιδιά τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο, μπαίνουν και μπορούν να ανταποκριθούν. Θεωρώ πως γίνεται μεθοδικά και σωστά η διαδικασία ώστε να μπαίνουν τα νέα παιδιά και να προσφέρουν στην ομάδα, αλλά να κερδίζουν και οι ίδιοι».

Για την πορεία της ομάδας: «Όταν παω σε μία ομάδα, πάντα είμαι αισιόδοξος. Αλήθεια, δεν πίστευα πως θα πηγαίναμε τόσο καλά, γιατί είμαστε πάνω από τους αρχικούς στόχους. Όμως είμαι αισιόδοξος και υπερήφανος για όσα έχουμε καταφέρει φέτος».

Για τις δυσκολίες που είχε η σεζόν και τον τελικό με την Ανόρθωση: «Ίσως οι δυσκολίες να μας έκαναν πιο δυνατούς, ίσως να έπαιξε ρόλο ο νέος προπονητής, ίσως να έπαιξε ρόλο και η τύχη, που δεν την είχαμε πιο πριν. Μας στήριξε η διοίκηση και ο κόσμος και ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου. Υπάρχει ανυπομονησία για τον τελικό. Θέλουμε πολύ να παίξουμε αυτό το παιχνίδι και το περιμένουμε. Το παιχνίδι με την Ανόρθωση του πρωταθλήματος, δεν θα έχει καμία σχέση με τον τελικό. Είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα, ακόμα και οι αναπληρωματικοί τους έχουν πολύ εμπειρία. Είμαστε το αουτσάιντερ και πάμε όπως σε όλα τα παιχνίδια».

Ακολουθεί το ηχητικό…


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ