Ο Πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμης, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ» με τον Άλκη Μπότσο για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για την βαθμολογική κατάσταση: «Σίγουρα έχουμε συνειδητοποιήσει πως η ομάδα μας θα βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία, θα προετοιμάσουμε την ομάδα μας για να επιστρέψουμε στην πρώτη κατηγορία».

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Βλέπουμε ότι μετά τα “πειράματα” που κάνουμε, όπου δοκιμάζουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουμε, πως υπάρχει καλό υλικό. Ελπίζουμε να βγάλουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που τώρα είναι ο καιρός να πάρουν τις ευκαιρίες τους».

Για τις αποχωρήσεις: «Μέχρι τώρα έχουν αποχωρήσει δύο-τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Μόμο Σάσι και ο Νικίτα Μπαράνοφ. Θα αποχωρήσουν και άλλοι, γιατί δεν νομίζω πως ποδοσφαιριστές σαν τον Ρομό, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο μαζί μας, δεν του αξίζει να βρίσκεται στην Β’ κατηγορία και δεν νομίζω να θέλει να συνεχίσει».

Για τον Ρομό: «Η αλήθεια είναι πως είχαμε κάποιες προτάσεις για τον Ρομό τον Ιανουάριο, θέλαμε όμως να τον κρατήσουμε για να παλέψουμε την παραμονή μας. Τώρα έχει κάποιες προτάσεις, είναι στο χέρι του να αποφασίσει που θα πάει».

Αν θα παραμείνει σαν διοίκηση: «Σαν διοίκηση θα είμαστε εκεί, ο στόχος μας θα είναι η επιστροφή στην Α’ κατηγορία. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες πως θα ανέβουν στην Α’ κατηγορία τέσσερις ομάδες, πιστεύω πως η Καρμιώτισσα θα είναι εκεί. Η Καρμιώτισσα θεωρώ πως είναι η βασίλισσα της Β’ κατηγορίας. Με ένα καλό μπάτζετ, πιστεύω πως θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε αμέσως στην Α’ κατηγορία».

Για το γήπεδο: «Ξεκίνησε το κοινοτικό συμβούλιο να φτιάχνει το γήπεδο στα Πολεμίδια, πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο και θα το έχουμε στην διάθεσή μας στην Β’ κατηγορία».

Για το προπονητικό κέντρο: «Μας βοηθάει ο Δήμαρχος των Πολεμιδιών, τα έχουμε βρει και κάνουμε προπονήσεις σε ένα άλλο γήπεδο της περιοχής».

 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ