Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στάθηκε στη μαχητικότητα που πρέπει να παρουσιάσει η Μπαρτσελόνα στο Game 5 με τη Ζενίτ, δίνοντας το σύνθημα πρόκρισης για την ομάδα του.

Η Μπαρτσελόνα καλείται να παίξει σε σαράντα λεπτά το βράδυ της Τρίτης 4 Μαΐου την πρόκριση στο Final Four της Κολωνίας. Όσο σπουδαία κι αν ήταν η πορεία που έκανε στη regular season, στο Game 5 με τη Ζενίτ θα φανεί αν η φετινή σεζόν ήταν αποτυχημένη ή μπορεί να γίνει επιτυχημένη.

Είναι σαφές άλλωστε πως οι μπλαουγκράνα θα έχουν όλο το άγχος της σειράς στη δική τους πλευρά, την ίδια ώρα που η ρωσική ομάδα θα παίξει τα ρέστα της για πρόκριση στο Final Four, δίχως την παραμικρή πίεση για το θετικό αποτέλεσμα.

Την παραμονή του σπουδαιότερου αγώνα της σεζόν για την Μπαρτσελόνα, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν αναφέρθηκε σε τακτική ή οτιδήποτε παρεμφερές. Μίλησε μόνο για τη μαχητικότητα που πρέπει να παρουσιάσει στο παρκέ του Palau Blaugrana η ομάδα του, για να τα καταφέρει.

Φτάσαμε στο Game 5, είναι πλέον η ώρα να τα δώσουμε όλα, ό,τι έχουμε μέσα μας να το καταθέσουμε στο παρκέ. Μάθαμε απ όσα δεν κάναμε και πιστεύω ότι οι παίκτες μου έχουν επίγνωση πως πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά, με περισσότερη πειθαρχία και καθαρές ιδέες. Κάτι που δεν κάναμε. Δουλεύουμε οκτώ μήνες για το παιχνίδι που έχουμε αύριο. Πάνω απ όλα, πρέπει να παλέψουμε, για κάθε μπάλα, για κάθε εκατοστό. Πάνω σε αυτό σταθήκαμε περισσότερο απ’ όλα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ