Κακά τα ψέματα, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη δεν διανύει και τις καλύτερες τις μέρες… Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, παρόλα αυτά, όπως ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, θέλησε να στείλει τις πασχαλινές του ευχές και το έκανε μέσω των social media. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο ίδιος περίμενε όλο αυτό που ακολούθησε κάτω από το μήνυμά του… Ωστόσο σίγουρα μας δίνει μια αρκετά καλή ένδειξη ως προς το πώς ο «απλός κόσμος», που δεν έχει δικαίωμα ψήφου στις γενικές συνελεύσεις, βλέπει σήμερα τον νυν διοικητικό ηγέτη της εταιρείας και τους συνεργάτες του. Φυσικά κάποια από αυτά που γράφτηκαν δεν αξίζουν καν σχολιασμού, αφού μιλάμε για ύβρεις κάτω από ένα θετικό μήνυμα με ανθρώπινες ευχές.

Αυτά δεν τα σχολιάζουμε καν, τα προσπερνούμε και εξηγήσαμε ήδη το γιατί. Από εκεί και πέρα, είναι και αυτοί που ξέρουν να εκφραστούν με κόσμιο τρόπο, χωρίς να προσβάλλουν… Και δυστυχώς για τον πρόεδρο και τη διοίκησή του, φαίνεται πως ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ζητά την αλλαγή. Με ή χωρίς σοβαρά επιχειρήματα, οι ΑΠΟΕΛίστες πιστεύουν πως ο κύκλος αυτός έχει κλείσει. «Η απαίτηση του κόσμου του ΑΠΟΕΛ είναι να πας άμεσα σπίτι σου και να το ελευθερώσεις από την αιχμαλωσία που το κρατάς. Αυτή είναι η απαίτηση του κόσμου που πλέον δεν σου έχει εμπιστοσύνη», αναφέρει μία από τις απαντήσεις στην τοποθέτηση του προέδρου, στην ανάρτηση του στο Twitter, ότι ο ΑΠΟΕΛ «θα επιστρέψει δυνατός και πρωταγωνιστής, όπως τον θέλει ο κόσμος του». Μια άλλη φίλη της ομάδας έγραψε: «Ο ΑΠΟΕΛ μας ακόμη να αναστηθεί και αυτό θα γίνει όταν φύγει ό,τι τον έχει φέρει σε αυτή τη θέση. Και εσείς έχετε ολότελα τούτη την ευθύνη».

Η απάντηση Ποταμίτη…

Υπάρχουν φυσικά και λιγοστά μηνύματα στήριξης, όμως αν το Twitter «ψήφιζε», το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να αμφισβητηθεί. Στην τελική, πάντως, την απόφαση δεν θα την πάρει κανένας που κάθεται μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζει πράγματα και καταστάσεις στα social media. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στους μετόχους και είναι δεδομένη η πρόθεση του κ. Πετρίδη για να παραμείνει στο πόστο του και να ηγηθεί της προσπάθειας για την ολική ανάκαμψη της ομάδας, αλλά και της εταιρείας μετά τα τελευταία νούμερα που ανακοινώθηκαν επίσημα και έφεραν αναστάτωση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απάντηση του πρώην προέδρου του σωματείου, Χριστόφορου Ποταμίτη, κάτω από την ανάρτηση του Πρόδρομου Πετρίδη. Έγραψε συγκεκριμένα, δείχνοντας και αυτός πως ξεκάθαρα επιθυμεί άμεση αλλαγή στα διοικητικά της εταιρείας: «Χρόνια πολλά να έχεις πάντα υγεία αλλά μακριά από ΤΟ ΑΠΟΕΛ για να μπορέσει όπως λες και εσύ να επιστρέψει δυνατό. Έστω και αργά κάνε αυτό που επιβάλλει η ιστορία και το μέγεθος του ΑΠΟΕΛ μας, διότι δεν είναι ιδιοκτησία κανενός μας».

Κυριακίδης: «Ανάσταση…»

Ο Θεόδωρος Κυριακίδης, ο οποίος έχει εκφράσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία στις επικείμενες εκλογές, έστειλε και αυτός το μήνυμά του προς τους φίλους του ΑΠΟΕΛ. Στο συγκεκριμένο σημείο σημειώνει: «Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να σημάνει την ανάσταση της ομάδας μας και την επιστροφή της εκεί που της αξίζει», για να λάβει ως επί το πλείστον θετικές αντιδράσεις.

ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ