Οι δηλώσεις του Στηβ Κωνσταντινίδη μετά τη νίκη της Πάφου επί του ΑΠΟΕΛ:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, ήταν φανταστικοί σήμερα, μια εβδομάδα μετά την ήττα με την ΕΝΠ. Είχαμε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε ποιοτική ομάδα το ΑΠΟΕΛ.»

«Αυτό που μου άρεσε ήταν η συμπεριφορά των παικτών μου μετά την ήττα που δεχθήκαμε, δείξαμε σπουδαίο χαρακτήρα. Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές, το ΑΠΟΕΛ άρχισε να παίρνει τον έλεγχο αλλά το διορθώσαμε. Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ.»

«Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα. Αυτό είναι για τους οπαδούς μας. Όταν νικάς το ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας είναι σίγουρα σπουδαίο αποτέλεσμα.»

Για τα πράγματα που άλλαξαν στην ομάδα: «Από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα, στόχος ήταν να αλλάξω την φιλοσοφία και τη νοοτροπία. Η ποιότητα βρίσκεται εκεί, πρέπει οι παίκτες να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Την περασμένη εβδομάδα απέτυχα. Δεν παίξαμε σωστά, δεν παίξαμε σύμφωνα με τις ικανότητές μας. Αλλά είναι φυσικό να συμβαίνει μέσα σε μια σεζόν, δεν μπορείς να παίζεις σε όλα φανταστικό ποδόσφαιρο. Προσπάθησα να αλλάξω και την ατμόσφαιρα μέσα στα αποδυτήρια.»

Για την παραμονή του στην ομάδα και τη νέα σεζόν: «Έχουμε ακόμα 5 παιχνίδια, μόνο αυτό σκέφτομαι αυτή την στιγμή. Όταν τελειώσει θα δούμε.»ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ