Ο Χάρης Φωτίου μίλησε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Πάφο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ στην κάμερα της Cablenet:

Αρχική τοποθέτηση: «Να ευχηθώ σε όλους Χρόνια πολλά. Κάθε φορά που ένας παίκτης φορεί την φανέλα του ΑΠΕΟΛ είναι κίνητρο. Πάντα είναι η πρώτη θέση ο στόχος, δεν το καταφέραμε φέτος. Είναι κίνητρο να παίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής για τις 100 τόσες χιλιάδες των οπαδών μας».

Για την επόμενη ημέρα: «Με την πρώτη ευκαιρία θα προχωρήσουμε σε Γενική Συνέλευση, δεν έγινε λόγω των διαταγμάτων. Οι διεργασίες θα καθοριστούν από τους μετόχους. Σίγουρα τους καλούμε να συστρατευτούν. Είναι ευπρόσδεκτος ο οποιοσδήποτε. Πάντα είναι ανοικτό το ΔΣ. Δεν εξαγγέλλω πρόθεση υποψηφιότητας του Πρόδρομου Πετρίδη. Περαιτέρω διεργασίες θα εξαγγείλει το ΔΣ».

Για τον Πρόεδρο και αν θα εξαγγείλει την υποψηφιότητα του: «Να υπάρξει υπομονή, αφουγκραζόμαστε την δυσαρέσκεια του κόσμου για το αγωνιστικό προφίλ. Οι λίγοι ακούγονται περισσότερους από τους πολλούς. Αγωνιστικά δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλαμε. Η υπόσχεση και η δέσμευση είναι να προσπαθούμε για το ΑΠΟΕΛ».

Για το χρέος: «To συμβούλιο γνώριζε, είναι διαχειρίσιμο. Είναι μεγάλο νούμερο. Το ποσοστό είναι σε φόρους. Έχει γίνει διακανονισμός. Θα γίνει μια συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος και θα ανακοινωθούν τα πραγματικά νούμερα. Το χρέος είναι διαχειρίσιμο».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ