Ο Κώστας Φασουλιώτης μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Αναλυτικά:

Αρχική τοποθέτηση: «Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, αφού ήταν μία πολύ καλή ομάδα και οργανωμένη. Συγχαρητήρια σε όλους, προπονητές και παίκτες, αλλά ειδικά στον κο Λάρκου».

Για την επιτυχία της Ομόνοιας: «Το ποδόσφαιρο είναι απλό. Η Ομόνοια δούλεψε, είχε ανθρώπους που είχε κοντά στην ομάδα και δεν είναι τυχαίο που αναφέρω τον κο Λάρκου. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι το θέμα των μεταγραφών και όσο πετυχαίνεις σε αυτές, ήρθε το πρωτάθλημα. Η Ομόνοια κάνει ότι έκανε το ΑΠΟΕΛ για πολλά χρόνια. Είναι μία ομάδα οργανωμένη και ήρθε η επιτυχία».

Αν παρασύρουν οι επιτυχίες: «Σίγουρα οι επιτυχίες σε παρασύρουν. Δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Το ΑΠΟΕΛ έκανε αρκετά λάθη και έμεινε εκτός Ευρώπης μετά από πάρα πολλά χρόνια. Είχε μία αυτοκρατορία, όμως η Ομόνοια ανέβηκε τώρα στην κορυφή. Τα επόμενα χρόνια η Ομόνοια θα είναι εκεί, σίγουρα θα είναι και το ΑΠΟΕΛ που θα επιστρέψει».

Για το ΑΠΟΕΛ: «Για εμένα το ΑΠΟΕΛ είναι θρησκεία, δεν είναι απλά μία ομάδα. Έγιναν λάθη, ναι. Θα υπάρξουν εξελίξεις σε λίγες ημέρες με τα διοικητικά. Θεωρώ πως το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό».

Για τον Απόλλωνα: «Απογοήτευση για τον Απόλλωνα, μία ομάδα με πολύ καλό ρόστερ, καλούς παίκτες. Η επιλογή του προπονητή δεν έπιασε, χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι καλός ο κος Πετράκης. Πιστεύω πως και να κέρδιζε ο Απόλλωνας χθες, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα στη Λευκωσία. Όμως είναι μία μεγάλη ομάδα, μία ομάδα με κόσμο και οφείλουν να σηκώσουν κεφάλι. Έρχεται μία νέα σεζόν, με Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και φυσικά το πρωτάθλημα, πρέπει να είναι έτοιμος».

Για την Ακαδημία του ΑΠΟΕΛ: «Ολοκληρώνω την συνεργασία μου με το ΑΠΟΕΛ μετά από πάρα πολλά χρόνια στην Ακαδημία. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο με τον οποίο συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Το γιατί δεν βγήκαν παίκτες στην πρώτη ομάδα, είναι κάτι που πρέπει να δουν στο ΑΠΟΕΛ. Βγήκαν τρία παιδιά φέτος, ο Γαβριήλ, ο Κατσαντώνης και ο Σατσιάς που του χρόνου θα δώσουν πολλά πράγματα στην ομάδα. Γίνεται καλή δουλειά στην Ακαδημία από όλους και πρέπει να σκύψουν πάνω της».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ