Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Κωνσταντίνος Φάνου, μίλησε στον Super Sport FM 104 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα: «Αν δει κανένας τα αποτελέσματα που είχαμε μέχρι τώρα με την ομάδα της Καρμιώτισσας, θα αντιληφθεί πόσο δύσκολο είναι το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε 1 βαθμό σε τρία παιχνίδια. Είναι μία ακόμα ευκαιρία να προσεγγίσουμε τις θέσεις που βρίσκονται προς τα πάνω. Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου έχει σπαταλήσει αρκετούς βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, που την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση».

Για την κρισιμότητα του αγώνα: «Είναι ο ορισμός του τελικού το σημερινό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Πρέπει συγκεντρωμένα και προσγειωμένα, να πάρουμε τους βαθμούς, ώστε να έχουμε το δικαίωμα να βλέπουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία».

Για την ψυχολογία: «Η ψυχολογία είναι το κύριο μέρος που παίζει ρόλο στο σημείο που βρισκόμαστε. Ο προπονητής μας όταν ήρθε στην ομάδα, πίστευε πολύ πως η ομάδα μπορεί να σωθεί. Αν καταφέρουμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, τότε το άγχος θα φύγει και ίσως γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα».

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μπάλαζιτς και Ντένιτς, όπως και οι Πανός και Κοσμά που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ