• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
«Ήρθε σε μία χώρα που έχω στην καρδιά μου-Ευχαριστώ που με θυμάστε!»
06/05/2021 16:17
«Ήρθε σε μία χώρα που έχω στην καρδιά μου-Ευχαριστώ που με θυμάστε!»

 Ο θρυλικός πρώην killer του Απόλλωνα και του Κυπριακού ποδοσφαίρου ΣΛΑΤΖΙΑΝ  ΤΣΕΠΟΒΙΤΣ μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας SPORT-FM.COM.CY για τον γιο του ΜΑΡΚΟ που στέφθηκε πρωταθλητής με την Ομόνοια, για την χρυσή περίοδο του Απόλλωνα και τις αναμνήσεις από το νησί σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ποια η ενασχόληση σας  με το ποδόσφαιρο αυτή την περίοδο; : Ζω στην Σερβία και κατοικώ στην πρωτεύουσα της χώρας το Βελιγράδι. Εργάζομαι στα τμήματα υποδομής της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Αποτελείτε μέχρι σήμερα έναν από τους κορυφαίους ξένους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Κύπρο : Μένω έκπληκτος, δεν το γνώριζα και είμαι χαρούμενος που το μαθαίνω μετά από τόσα χρόνια. Πραγματικά είναι τιμή μου. Διετέλεσα ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα για 4 χρόνια , μια υπέροχη περίοδος της ζωής μου τόσο ποδοσφαιρικά όσο προσωπικά . Πάντοτε είχα ιδιαίτερες και καλές σχέσεις με τους οπαδούς του Απόλλωνα, δεν τους ξεχνώ.

Διατηρείτε επαφές με παλιούς συμπαίκτες και φίλους από την Κύπρο; : Έχω κρατήσει επαφή με ορισμένους  παλιούς συμπαίκτες  και θα ήθελα να στείλω τις ευχές μου και τα χαιρετίσματα μου στους Γιαγκουδάκη, Πίττα, Π.Χριστοφή, Παπύρα, Μάριο Χαραλάμπους, Ιωάννου, Τσολάκη, Γ. Ιωσηφίδης, Μ.Χριστοφή, τον φίλο μου τον Χαμπή και τον Ρίτσι. Αν ξέχασα κάποιους συγχωρέστε με.

Με τον άλλο «μάγο» της μπάλας, Μιλέγκο Σπόλιαριτς; : Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει επαφή με τον Μιλέγκο όμως δράττομαι της ευκαιρίας για να στείλω να χαιρετίσματα μου, σε αυτόν και στην οικογένεια του.

Για τον γιο σας Μάρκο. Πριν λίγες ημέρες στέφθηκε πρωταθλητής με την Ομόνοια : Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζει στην Κύπρο επειδή είναι μια πανέμορφη χώρα με καλούς ανθρώπους και «τρελούς» φιλάθλους! Ήταν και παραμένουν έτσι.

Ο Μάρκο είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του τίτλου : Τον Μάρκο τον γνώρισε ο κύριος Μπέργκ από την θητεία του στην προηγούμενη του ομάδα, συνεργάστηκαν και γνώρισε την ποιότητα και την δυνατότητες του . Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μάρκος συνέβαλε για να κατακτήσει η Ομόνοια τον τίτλο. Χαίρομαι γι’αυτόν.

Για τον γεγονός ότι η Ομόνοια διεκδικούσε τον τίτλο με τον Απόλλωνα : Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο όπως και η ΑΕΛ. Το φινάλε της ποδοσφαιρικής περιόδου  ήταν ενδιαφέρον και συγκλονιστικό.

Στο άκουσμα ότι ένας Τσέποβιτς θα γύριζε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας : Ήμουν επίσης χαρούμενος γιατί θα πήγαινε σε μία χώρα που έχω στην καρδιά μου. Του ανέφερα ότι το κυπριακό πρωτάθλημα είναι ποιοτικό και εκεί αγωνίζονται πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και  πολύ καλές ομάδες , εννοώντας πέραν των γνωστών μεγάλων του κυπριακού ποδοσφαίρου (Απόλλων, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Ανόρθωση, ΑΕΚ), ο Ολυμπιακός με τη φετινή του πορεία και πολλές άλλες.

Σας μετέφερε τα χαιρετίσματα του φίλου σας Χαμπή (φροντιστής Απόλλωνα) ο Μάρκο; : Ο Μάρκο μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ο Χαμπής ρωτούσε για μένα και την υγεία μου. Του είπε ότι ο πατέρας σου ήταν ένας καλός ποδοσφαιριστής, ένας καλός άνθρωπος και αγαπητός σε ολόκληρο το νησί. Χαίρομαι που επικοινωνήσατε μαζί μου γιατί  επιβεβαιώθηκε ότι με θυμάστε.

Έχετε έρθει από τότε ξανά στην Κύπρο ή επί ευκαιρίας του Μάρκο θα το κάνετε; : Ελπίζω σύντομα να έρθω. Η τελευταία φορά που επισκέφθηκα την Κύπρο ήταν πριν 7 χρόνια. Απίστευτες αναμνήσεις!!!

 


btm