Η Κατερίνα Στεφανίδη κοινοποίησε στο λογαριασμό της στο Instagram τη προσπάθειά της στο Λος Άντζελες, η οποία ήταν η δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη σε αγώνα της σειράς στο Continental Tour στο Λος Άντζελες, πέρασε τα 4μ.80, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη φέτος παγκοσμίως.

Η Ελληνίδα αθλήτρια κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όλες τις προσπάθειες της από το Λος Άντζελες, όπως φυσικά και το εντυπωσιακό 4μ. 80.

“Μία καλή μέρα χθες το Mt. Sac. Δεν υπήρξε τηλεοπτική κάλυψη, οπότε εδώ είναι τα καλύτερα βίντεο που έχω, κατά σειρά 4.50, 4.60, 4.70, 4.80. Ήταν υπέροχο να επιστρέψω εδώ και να πηδήξω καλά. Ευχαριστούμε όλους τους άλτες, τους προπονητές και τους διοργανωτές. Το προσωπικό του Sac που έμεινε και μας παρακολούθησε, καθώς ήμασταν το μόνο άθλημα που έμεινε στο γήπεδο. Είστε οι καλύτεροι. Τέλος, ευχαριστώ τον προπονητή μου Μιτς Κρίερ.

Πρώτο 4.80 από τον Σεπτέμβρη του 2019. Η προετοιμασία μας στην Καλιφόρνια πήγε πολύ καλά και τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο σήμερα! Επόμενος αγώνας 29 Μαΐου στο Diamond League στην Ντόχα” σχολίασε στο ποστ της η Στεφανίδη.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ