Στον Super Sport fm 104.0 και την εκπομπή «Μέσα σε όλα» με τον Χρήστο Παπακώστα, μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ανόρθωσης, ΕΝΠ και Αλκής, Άντον Σλόγκαρ.

«Είμαι χαρούμενος που επικοινωνώ ξανά με την Κύπρο και η αλήθεια ξέρω αρκετά Ελληνικά αλλά προτιμάω να μιλάω Αγγλικά»

Για την φετινή Ομόνοια: «Παρακολούθησα το κυπριακό πρωτάθλημα είμαι πολύ χαρούμενος για την Ομόνοια, συγχαρητήρια σε όλους και αναπολώ τα ωραία χρόνια που πέρασα και εγώ με την ομάδα. Είχα καλή απόδοση και πανηγύρισα το πρωτάθλημα με την Ομόνοια».

Για το ποια Ομόνοια ήταν καλύτερη, η σημερινή ή η δικιά του φουρνιά: «Είναι δύσκολο να πω ποια ομάδα ήταν καλύτερη, το ποδόσφαιρο αλλάζει και εξελίσσεται, όταν έπαιζα εγώ στην Ομόνοια ήταν αλλιώς τα πράγματα αλλά νομίζω είχαμε πολύ καλή ομάδα, παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν παίζει ρόλο ποια ομάδα ήταν καλύτερη αλλά να δίνεις χαρά στον κόσμο της ομάδας».

«Όταν έπαιξα στην Αλκή είχα πεσμένη απόδοση όμως είχα και καλές στιγμές, νιώθω τυχερός που βοήθησα τις ομάδες τις οποίες υπηρέτησα στην Κύπρο. Τώρα βρίσκομαι στην Σλοβενία και προπονώ την ομάδα Κ18 της Εθνικής ενώ πριν ήμουν στην Κ17 ενώ πιο πριν δούλευα στην δεύτερη και τέταρτη κατηγορία».

Για την Ανόρθωση: «Έχω σχέσεις με τον Τιμούρ και θέλω και ελπίζω η ομάδα να καταφέρει να πάρει το κύπελλο και να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας».

Για την ΕΝΠ: «Νιώθω καλά γιατί έδειξα την απόδοση μου, είχαμε καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου και όλους της ομάδας και κατάφερα μετά να πάω σε μεγαλύτερη ομάδα και να παίξω πολλά χρόνια στην Κύπρο. Ήταν η ομάδα που μου άνοιξε την πόρτα για τα επόμενα μου βήματα και πιστεύω βοήθησα την ομάδα όσο περισσότερο μπορούσα».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ