Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα, για όλα όσα αφορούν την προσφυγική ομάδα.

Αναλυτικά:

Για τον αυριανό αγώνα: «Να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τον στόχο της παραμονής. Η νίκη την προηγούμενη αγωνιστική μας έχει φέρει αισιοδοξία πως μπορούμε. Έχουμε πει πως κάθε βαθμός είναι πολύτιμος για την μάχη της παραμονής».

Για το αγωνιστικό: «Εκτός θα είναι ο Κονφέ, ο οποίος είναι τιμωρημένος από το παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ, όπως και ο Βαρέλα που είναι τραυματίας. Αγώνα δρόμου κάνει ο Βάγκνερ, για τον οποίο θα εξαρτηθεί από την σημερινή προπόνηση. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή μας».

Για την μάχη της παραμονής: «Πέρα από τη δική μας νίκη, εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων και κυρίως του Εθνικού. Θα πρέπει όμως να δούμε πρώτα εμείς να πάρουμε τις απαραίτητες νίκες και στο τέλος να δούμε τι θα συμβεί. Ευχόμαστε να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε την παραμονή».

Για την φημολογία των 14 ομάδων: «Δεν μας απασχολεί η φημολογία περί 14 ομάδων. Κοιτάζουμε να πάρουμε τη νίκη στα παιχνίδια που απομένουν».

Για το αίτημα για κόσμο στο γήπεδο: «Δυστυχώς πήραμε αρνητική απάντηση από το Υπουργείο Υγείας για να έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Έχουμε στείλει νέα επιστολή όπου ζητάμε το σκεπτικό της απόφασης, αλλά και για να διαμαρτυρηθούμε γι αυτήν. Μας έχει λείψει σε όλους ο κόσμος. Μας έχει ενοχλήσει πως από την στιγμή που γίνονται εξαιρέσεις, όσο σημαντικό είναι για τους οπαδούς της Ομόνοιας, του Ολυμπιακού και της Ανόρθωσης να βρίσκονται στο γήπεδο, τόσο σημαντικό είναι και για τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας να βρίσκονται στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους. Νιώθουμε πως αδικούμαστε σαν ομάδα, γιατί και όταν ήμασταν η ομάδα που χτυπήθηκε πρώτη από την πανδημία, είχαμε αγωνιστεί, ενώ στην συνέχεια έγινε αλλαγή στο πρωτόκολλο, έτσι και τώρα».

 


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ