Στον Super Sport fm 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κώστας Μαλέκκος και σχολίασε, μεταξύ άλλων, τις ομάδες της Λεμεσού και την φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ.

Για τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ: «Και για τις δύο ομάδες έρχεται το γήπεδο έχουν όραμα και θεωρώ τα επόμενα χρόνια έχουν όλα τα φόντα το έδειξαν ήδη. Όταν αγωνίστηκα στις δύο ομάδες δεν μπορείς να κάνεις αυτά που μπορούν οι πιο μεγάλες ομάδες αν δεν έχεις τις υποδομές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο στην σύγχρονη εποχή. Δεν είναι μόνο να φέρνεις ξένους παίκτες. Εγώ όταν πήγα στον Παναθηναϊκό ήταν μεγάλη σχολή για εμένα. Είναι θέμα νοοτροπίας και σωστής δουλειάς. Θα αλλάξει και η νοοτροπία των ομάδων μας καθώς ο αυτοσκοπός τους είναι η Ευρώπη πήραμε και την προνομιούχα θέση και θα είναι επιπλέον κίνητρο την επόμενη σεζόν».

Για το ΑΠΟΕΛ: «Ένα ξεφούσκωμα ήταν φυσιολογικό να έρθει, έχει πάει πιο κάτω από το φυσιολογικό και το ξέρουν αλλά σαφέστατα θα επιστρέψει εμένα αυτό που με λυπεί όμως είναι ο μηδενισμός είτε προς τον πρόεδρο Πετρίδη και το λέω λόγω εκτίμησης, δεν είναι θέμα φιλίας. Οι αποτυχίες είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Δεν μπορεί μια ομάδα που μας έκανε περήφανους να τσακώνονται μεταξύ τους και με τον άνθρωπο που οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ σε τόσες επιτυχίες. Δεν πρέπει να υπάρχει διχασμός και μου θυμίζει όταν πήγα εγώ στον ΑΠΟΕΛ και τότε υπήρχαν πολλές συγκρούσεις αλλά η ομάδα βρήκε τότε τον δρόμο της».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ