Στον Super Sport fm 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κώστας Μαλέκκος και έδωσε τα δικά του προγνωστικά για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου:

«Βλέπω ότι πολύ δύσκολα θα χάσει τον τελικό η Ανόρθωση, φυσικά όλα είναι ανοιχτά σε έναν τελικό, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα και πιστεύω είναι άτυχος που βρέθηκε απέναντι από την διψασμένη Ανόρθωση. Είναι πιο έμπειρη η Ανόρθωση αλλά σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν, ο Τιμούρ και οι παίκτες του σίγουρα έχουν τρομερή εμπειρία σε αυτό και γι’ αυτό τους δίνω προβάδισμα, χωρίς να μειώνω τα όσα πέτυχε φέτος ο Ολυμπιακός. Εγώ θυμάμαι το ’91 τον Ολυμπιακό στον τελικό και τώρα μετά από τόσα χρόνια να είναι ξανά στον τελικό και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Είναι θέμα οργάνωσης και οράματος για να μείνεις στα ψηλά και αν χαθεί ένας τίτλος να συνεχιστεί η δουλειά και η διάρκεια είναι πολύ σημαντικός παράγοντας».

Τι θα άλλαζε αν έπαιζε τώρα ποδόσφαιρο:«Εγώ θα άλλαζα τους παράγοντες αν έπαιζα τώρα ποδόσφαιρο. Δεν μου έτυχε να μετανιώσω για κάτι που έκανα αν θα άλλαζα κάτι για τότε θα ήταν αυτά που έγιναν τώρα. Όταν έχεις εγκαταστάσεις και δουλεύεις επαγγελματικά δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω».

Για την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας: «Υπήρξα και παίκτης και προπονητής στην ομάδα είναι όνειρο η άνοδος στην πρώτη κατηγορία για όλους και τους εύχομαι καλή επιτυχία».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ