Αγαπητοί Φουτσαλιστές,

Η επανεκκίνηση της λειτουργίας των γηπέδων Φούτσαλ αλλά και του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού είναι πλέον γεγονός!

Από αύριο (Δευτέρα – 17/05/2021) όλα τα γήπεδα Φούτσαλ ανά το Παγκύπριο ανοίγουν τις πύλες τους και είναι έτοιμα να υποδεχθούν όλους εσάς που με υπομονή και στωικότητα αναμένατε εδώ και τόσους μήνες  να κάνετε αυτό που αγαπάτε. Να αθληθείτε, παίζοντας ποδόσφαιρο.

Εμείς σαν ιδιοκτήτες γηπέδων Φούτσαλ σας ενημερώνουμε ότι θα ακολουθήσουμε και θα εφαρμόσουμε πιστά και αυστηρά το εκδοθέν Διάταγμα του Υπουργείου Υγείας ως επίσης και το διευκρινιστικό Πρωτόκολλο που εξέδωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού(ΚΟΑ). Μέλημα μας δεν είναι άλλο από την πλήρη διασφάλιση τόσο της δικής σας υγείας όσο και της δημόσιας υγείας γενικότερα.

Οι ιδιοκτήτες γηπέδων Φούτσαλ, έλαβαν πλήρη γνώση και ενημέρωση τόσο  του προαναφερόμενου Διατάγματος όσο και του διευκρινιστικού Πρωτοκόλλου που το συνοδεύει και βρίσκονται στη  διάθεση σας για παροχή επεξηγήσεων και/ή διευκρυνίσεων.

Καταληκτικά θα θέλαμε  επί ευκαιρίας να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την Γενική Διευθύντρια  του ΚΟΑ κα. Μαίρη Παπαμιλτιάδη για  την αγαστή συνεργασία που είχε με την Κίνηση μας.

Με τιμή,

Κίνηση ΦούτσαλΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ