Ο Χριστόφορος Ποταμίτης, με ανάρτησή του, κρούει το «καμπανάκι» για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ αναφέρει πως την Δευτέρα θα δημοσιοποιήσει συγκεκριμένη πρόταση.

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Το 1996 τα μέλη του ΑΠΟΕΛ πήραν απόφαση ίδρυσης μιας εταιρείας η οποία θα αναλάμβανε την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος.Απώτερος σκοπός τότε ήταν η άντληση κεφαλαίων από τον κόσμο για να καλυφθούν οι τότε ανάγκες και τα χρέη τα οποία υπήρχαν. Έγινε τότε ένα συμβόλαιο διαχείρισης με αρκετές ασφαλιστικές δικλείδες και με σκοπό να αποτρέπει από το να φτάσει το ΑΠΟΕΛ στην σημερινή κατάσταση.

Δυο από τους σημαντικούς & ουσιώδες όρους που υπάρχουν είναι
1)Η καλή οικονομική κατάσταση
2)Να πρωταγωνιστεί η ομάδα.
Η μη τήρηση αυτών των όρων δίνει το δικαίωμα στο ΑΠΟΕΛ της διακοπής της συμφωνίας με προειδοποίηση 2 μηνών.
Τέλος για υπενθύμιση προς τους πιο παλιούς αλλά και ενημέρωση προς τους νεότερους, η συγκεκριμένη εταιρεία ΔΕΝ είναι το ΑΠΟΕΛ και απλά δανείζεται βάση της συμφωνίας τόσο το όνομα & σήμα όσο και την χρήση του Αρχαγγέλου. Είναι και γι’αυτό που θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι ο τελικός υπόλογος για όλα τα χρέη που εμπίπτουν στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ είναι το ΑΠΟΕΛ (σωματείο).
*θέλοντας να προλάβω και κάποιους κακοθελητές που θα πουν ότι μόνο κριτική κάνω ενημερώνω ότι την Δευτέρα θα δημοσιοποιήσω και την πρόταση μου για το μέλλον της ομάδας μας. Προς το παρών παρακαλώ περιοριστείτε στο να διαβάσετε και να χωνέψετε καλά τα πιο πάνω δεδομένα. #ΑΠΟΕΛ»


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ