Την απόφαση για το τέλος της καλαθοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Βασίλης Κούνας σήμερα (24/05) στο 60ο επεισόδιο του CBF Podcast, το κανάλι podcast της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε για το μέλλον του ο ίδιος ανέφερε:

«Έχω πάρει μία απόφαση μετά από πολύ μεγάλη σκέψη. Νομίζω πως έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω τον αθλητή Βασίλη Κούνα και να μπω σε μία άλλη διαδικασία, πάντα μένοντας στο άθλημα το οποίο θα συνεχίσω να υπηρετώ. Η απόφαση μου είναι να συνεχίσω με την προπονητική».

Αναφορικά με το μέλλον του στον χώρο της καλαθόσφαιρας, ο Κούνας προχώρησε στην αποκάλυψη πως έχει συμφωνήσει με τον Κεραυνό Στροβόλου για την νέα αγωνιστική περίοδο, όπου θα έχει θέση βοηθού προπονητή στο πλευρό του Χριστόφορου Λειβαδιώτη.

«Κάνω μία πολύ καλή αρχή και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ήταν ένας από τους λόγους που με βοήθησε να πάρω την δύσκολη απόφαση να σταματήσω. Είχα μία πολύ καλή προσέγγιση από τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω που μου δίνει την ευκαιρία να είμαι στο πλευρό του.

Ένας προπονητής ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους καλύτερους στη Κύπρο, έχοντας κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα, και έχει κάνει μία φοβερή πορεία στην Ευρώπη.

Σε συνδυασμό με ένα τεράστιο σωματείο όπως ο Κεραυνός που λειτουργεί επαγγελματικά, είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι στην ομάδα και θα μου δώσει το δικαίωμα να έχω ένα μέρος (της δουλειάς που γίνεται) σε αυτό το σωματείο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Πάρι Παπαέλληνα και την οικογένεια Παπαέλληνα για την ευκαιρία που μου δίνουν για να κάνω ένα ξεκίνημα σε μία τέτοια ομάδα που πρωταγωνιστεί και θα πρωταγωνιστεί».

Παρακολουθήστε όλη την συνέντευξη του Βασίλη Κούνα στο CBF Podcasts στον πιο κάτω σύνδεσμο:

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ