Κάποια συμβόλαια που λήγουν στην Πάφο, αφορούν παίκτες “βαρόμετρα”, που οι Διοικούντες θα κάνουν τα πάντα για να τους κρατήσουν στην ομάδα.

Παρόμοιες είναι οι περιπτώσεις των Μπεριγκό και Πάντσεον, στους οποίους ο σύλλογος πρότεινε πριν από μερικές βδομάδες ανανέωση συνεργασίας, με αισθητά όμως χαμηλότερες απολαβές. Με τις πρώτες επαφές να μην αποφέρουν “καρπούς”, η Διοίκηση Λομάκιν ετοιμάζει εντός των επόμενων 24ωρων βελτιωμένες προτάσεις, με τις πιθανότητες παραμονής των 2 αυτών σπουδαίων παικτών στην ομάδα, να αυξάνονται σημαντικά. Αμφότερες οι πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί κα οι επόμενες μέρες θα είναι σημαντικές για το μέλλον των Μπεριγκό και Πάντσεον

Διαφορετικά δεδομένα εμφανίζουν οι περιπτώσεις των Αραγιούρι και Σάιθ, με κοινή πάντως συνισταμένη με τους δύο προαναφερθέντες, να αποτελεί το γεγονός ότι επίσης θέλουν να παραμείνουν κάτοικοι Πάφου και την νέα χρονιά. Σε ότι αφορά τον 29χρονο Κολομβιανό, δημοσιεύματα από την Κολομβία αναφέρουν ότι η Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν, από την οποία ο παίκτης ήρθε φέτος ως δανεικός, θέλει να πωλήσει τον Σάιθ στους “γαλάζιους” και επισημαίνουν επίσης, ότι σύντομα η Πάφος αναμένεται να κάνει πρόταση εξαγοράς του χαρισματικού κεντρικού μπακ.

Τέλος αναφορικά με τον αρχηγό Πάουλους Αραγιούρι, ο στυλοβάτης της Παφίτικης άμυνας, αναχώρησε για Φινλανδία για να ενσωματωθεί με την αποστολή της χώρας του ενόψει Γιούρο, χωρίς να έχει επιτευχθεί, για την ώρα τουλάχιστον καποια συμφωνία με την Πάφο, όμως οι Διοικούντες, βάσει πληροφοριών, σύντομα θα ξεκινήσουν επαφές και με τον διεθνή άσο.

ΧΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ