Ο Στηβ Κωνσταντινίδης μίλησε αμέσως μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, κόντρα στον Εθνικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Πάφου:

«Συγχαρητήρια στον Εθνικό. Δεν είμαι σίγουρος για το πώς κέρδισε. Είχε ένα σουτ και πέτυχε δύο γκολ. Έπαιξε καλά όμως, έκλεισε τους χώρους. Το έκανε δύσκολο να διεισδύσουμε στην περιοχή τους. Είμαι περήφανος για τους παίχτες μου και τον τρόπο που δούλεψαν μαζί μου τους τελευταίους πέντε μήνες. Δεν πιστεύω να μπορούσαν να δώσουν κάτι περισσότερο. Ευχαριστώ τους κ.κ. Λομάκιν και Ντουμπόφ που μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω την ομάδα. Πιστεύω ότι ήταν μια καλή επιλογή. Πιστεύω εκεί που ήμασταν φαβορί για διαβάθμιση αλλάξαμε αρκετά πράγματα γρήγορα. Είμαστε εδώ που είμαστε εξαιτίας αυτών των ποδοσφαιριστών. Ευχαριστώ όλους στην Πάφο».

Για τα ρεκόρ: «Σπάσαμε αρκετά ρεκόρ. Ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, συνεχόμενες νίκες, η 5η χρονιά που παραμένουμε στην πρώτη κατηγορία και ίσως ο πιο μικρός παίχτης που έπαιξε στην πρώτη κατηγορία, ο Λύσανδρος».

Αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας: «Το έχω πει αρκετές φορές αλλά αυτό δεν εξαρτάται από μένα. Πρέπει να δεχτώ μια πρόταση και να δω αν με συμφέρει ή όχι. Τα οικονομικά για μένα δεν είναι το πρώτο, είναι οι συνθήκες. Το πως θα δουλέψουμε, αν θα μπορώ να φέρω προσωπικό, αν θα μπορώ να έχω τον τελευταίο λόγο στους παίχτες που θα έρθουν. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να αφορούν τον προπονητή. Πρέπει να αποφασίσει με ποιους θέλει να δουλέψει. Ο προπονητής θα αποφασίσει ποιον παίχτη θα φέρει. Δεν με ενδιαφέρει αν μου φέρεις τρεις τερματοφύλακες διαφορετικού ύψους. Εγώ μπορεί να θέλω τον πιο ψηλό. Μέσα σε όλα αυτά δεν έχω δεχθεί κάποια πρόταση, οπόταν καλό καλοκαίρι. Θα δούμε… Πιστεύω με το έργο που έκανα εδώ  μπορεί να ενδιαφερθεί κάποιος άλλος».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ