Το θετικότερο μήνυμα που λάβαμε σήμερα (Τετάρτη, 2 Ιουνίου), δεν είναι ούτε τα μεταγραφικά, ούτε οι γενικές συνελεύσεις, ούτε η αναχώρηση της Εθνικής για τα φιλικά παιχνίδια. Βέβαια εννοείται πως τα παραπάνω έχουν την δική τους σημασία, όμως η σημαντικότερη είδηση αφορά τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας.

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση σήμερα το πρωί, ανέφερε πως στο νέο πρωτάθλημα, οι οπαδοί θα βρίσκονται στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Αυτό είναι ότι πιο ευχάριστο μπορούσαμε να ακούσουμε από τον Υπουργό.

Η έλλειψη του κόσμου από τα γήπεδα φέτος, παρά την ανταγωνιστικότητα που είχε το πρωτάθλημα, έδινε έναν άχαρο τόνο στην παρακολούθηση των αναμετρήσεων. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές το ανέφεραν αμέτρητες φορές στις δηλώσεις τους μετά τα παιχνίδια. Πέρα από όλα αυτά όμως, το πιο σημαντικό κομμάτι αφορά τα έσοδα των ομάδων, τα οποία έπεσαν σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο, λόγο των εισιτηρίων.

Βάση των δηλώσεων του Υπουργού, οι οποίες προβλέπουν πως θα επιτρέπεται η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, η βιομηχανία του ποδοσφαίρου (και γενικότερα του αθλητισμού) θα κάνει το δικό της… restart.

Καιρός ήταν…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ