Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην Κατερίνα Κυριάκου:

Για το παιχνίδι με την Ουγγαρία: «Κάναμε μια καλή προσπάθεια στον αγώνα με την Ουγγαρία. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Η  Εθνική παρέμεινε στα ψηλά επίπεδα που ήταν τον Μάρτη. Στο παιχνίδι στη Βουδαπέστη τα πήγε καλά, τουλάχιστον μέχρι το 70’. Πιο μετά κάπου δεν ήταν η ίδια η απόδοση αλλά είναι και η κόπωση των παικτών. Ήταν ένα φιλικό, κρατάμε αρκετά θετικά από εκείνο το παιχνίδι. Αισιοδοξούμε ότι η ομάδα μας θα ανταποκριθεί και θα πάρει καλό αποτέλεσμα σήμερα.»

Για τις εμφανίσεις της ομάδας: «Βγάζει καλή εικόνα στο γήπεδο που δίνει αισιοδοξία. Τα δίνει όλα, έχουμε ποδοσφαιριστές που χαίρονται να παίζουν για την Εθνική. Υπάρχει πλάνο, στόχος να αυξηθούν οι επιλογές του προπονητή. Όσο περισσότερες επιλογές τόσο το καλύτερο. Είναι σημαντικό να μην εξαρτάται από κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Παρά τις αλλαγές η ομάδα ανεξαρτήτως προσώπων μένει στα ίδια επίπεδα.»

«Πάντα παίζεις για το αποτέλεσμα και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Θέλουμε αποτελέσματα. Δε θέλουμε να λέμε, παίξαμε καλά και να χάνουμε. Οι Κύπριοι φίλαθλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο στα γήπεδα εάν αυτό επιτρέπεται.»

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Είναι όλοι στη διάθεση του προπονητή. Θα δούμε αλλαγές από τον Νίκο Κωστένογλου.»ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ