Ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ, Μαρίνος Τιμοθέου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου για το θέμα της Επίλεκτης ΣΤΟΚ.

Αναλυτικά:

Για τις κινήσεις της ΣΤΟΚ: «Είχαμε στείλει μία επιστολή με ημερομηνία 6 Απριλίου στην ΚΟΠ, με την οποία ζητούσαμε διευκρινήσεις για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, αλλά και για το οικονομικό. Δυστυχώς δεν πήραμε απάντηση, ούτε καν μία αρνητική επιστολή. Κάναμε μία υπενθύμιση στις 11 Μαΐου, ούτε πάλι πήραμε απάντηση και επανήλθαμε προχθές με μία επιστολή διαμαρτυρίας. Πιστεύουμε πως θα έχουμε εξέλιξη. Όπως γνωρίζεται, σήμερα ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος και δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί».

Για τον υποβιβασμό από την Γ’ κατηγορία: «Δεν έχουμε ενημέρωση από την ΚΟΠ για το τι θα γίνει με τις 6 ομάδες της Γ’ κατηγορίες που υποβιβάστηκαν στην Επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ. Πρέπει να γίνουν επαφές με αυτές τις ομάδες, ώστε να εγγραφούν στο νέο πρωτάθλημα. Μόνο σε πληροφορίες βασιζόμαστε, πως για να πάρουμε απάντηση, θα πρέπει να περάσει η επιστολή από την ΓΣ της ΚΟΠ. Έχουμε ενημερωθεί, ανεπίσημα, πως θα γίνει μία συνάντηση της ΓΣ της ΚΟΠ, στην οποία θα συζητηθεί η μορφή των πρωταθλημάτων για τα επόμενα τρία χρόνια».

Αν υπάρχει σενάριο διάλυσης της Επίλεκτης: «Δεν θα φτάσουμε στο ακραίο σενάριο να διαλυθεί η Επίλεκτη. Η κατηγορία αυτή είναι η αφρόκρεμα των σωματείων του Αγροτικού. Είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε το πρωτάθλημα».

Με ποια μορφή θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα: «Ήταν δεδομένο για εμάς πως διακόπηκε και αναστάλθηκε το τρέχον πρωτάθλημα. Η προκήρυξη λέει πως θα ανεβούν δύο ομάδες στην Γ’ κατηγορία. Από τις 16 ομάδες που βρίσκονται τώρα στην Επίλεκτη, μένουν 14, συν οι 6 που θα έρθουν από την Γ’ κατηγορία, θα γίνουν 20».

Ποιες ομάδες θα ανέβουν: «Θα δούμε την βαθμολογία και οι δύο πρώτες θα ανέβουν. Δεν μας ενδιαφέρει ποια ομάδα θα ανέβει, αλλά να υπάρξει εκπροσώπηση της κατηγορίας μας στην Γ’ κατηγορία».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ