Πως αλλάζουν οι καιροί, η φιλοσοφία και εν τέλη η ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει γυρίζει πλέον την σελίδα σε μια σύγχρονη ιστορία, μακριά από «κολλήματα» και αμαρτίες του παρελθόντος.

Είναι κοινά αποδεκτό ότι ο κ. Σταύρος Παπασταύρου από κάλεσμα και προτροπή, έφερε πρωτόγνωρες  αλλαγές,  δη εκσυγχρονισμένες και  παράλληλα πρόσφερε με αμοιβαία  συμβολή, τις πρώτες μεγάλες Ευρωπαϊκές επιτυχίες στον «πράσινο ΛΑΟ» διότι όπως και να το κάνουμε για τον ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ η απουσία από ομίλους Ευρώπης σε αντίθεση με τους υπόλοιπους μεγάλους του Κυπριακού ποδοσφαίρου,  δημιουργούσε μια δυσαρέσκεια και εγωπαθητική τάση. Αποτελεί τον άνθρωπο-ηγέτη που απέδειξε ότι δεν  «πουλά» ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ αλλά τίτλους και διακρίσεις.

Ίσως άργησε να πάρει ΜΠΡΟΣ (και είναι απόλυτα λογικό) από την στιγμή που είχε την ανάγκη του χρόνου μέχρι να εγκλιματιστεί με τα ΘΕΛΩ του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και να εντοπίσει τους κατάλληλους ανθρώπους για τα πόστα της αγωνιστικής ανάστασης και αναστύλωσης.

ΜΠΕΡΚ-ΛΑΡΚΟΥ-ΤΑΡΑΠΟΥΛΟΥΖΗΣ το ιδανικό τρίπτυχο των επιτυχιών της «πράσινης» διάκρισης.

Πέρα της αγωνιστικής ταυτότητας που πήρε το «τριφύλλι» με τους τρεις στυλοβάτες  του οικοδομήματος, ο  κ. ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ  έχει δημιουργήσει όλα τα εχέγγυα στο επίπεδο του επαγγελματισμού χωρίς πανικό και εγωιστικών τάσεων ανταπόδοσης και παρορμητικών ενεργειών εντυπωσιασμού αφενός στην γενική λειτουργιά και αφετέρου στο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Στην προκειμένη η περίπτωση Οκριασβίλι αποτελεί ένα παράδειγμα της πολιτικής που ακολουθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μπορεί να «κλάπηκε» ο διακαής πόθος για το πλάνο της νέας περιόδου αλλά κατά βάση φιλοσοφίας δεν χάθηκε το «κελεπούρι» των εξασφαλισμένων επιτυχιών του Μπεργκ διότι ο Νορβηγός δεν είναι από αυτούς (όπως απέδειξε) που κτίζει «παλάτια στην άμμο» αλλά σε ασφαλείς βάσεις όπως άλλωστε πράττει τα τελευταία δυο χρόνια σε συνεργασία με την επιτροπή προγραμματισμού.

Έχω την αίσθηση με τον Νορβηγό που έχει την ευθύνη αξιοποίησης  και καθοδήγησης του υλικού η διάκριση «πλάθεται» διακριτικά και μεθοδικά και κανείς δεν μπορεί να διατηρεί με απόλυτη σιγουριά  θέση ακόμη και στην αποστολή της ομάδας. Ακόμη και το Brand Name δεν έχει καμία εξασφαλισμένη θέση. Θέση έχουν όλοι!

Για να επιτύχεις τον επαγγελματισμό, πρέπει να είσαι επαγγελματίας και εγκεφαλικός !

Επιτρέψτε μου (γραφών) αλλά με τον κ. Σταύρο  Παπασταύρου η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε σε αυτό το επίπεδο (επαγγελματισμού) και ξεπέρασε τα όρια των κόκκινων γραμμών που δεν τόλμησαν οι προηγούμενοι στο παρελθόν. Εγκεφαλικά δημιούργησε το σωστό μείγμα για την διάκριση και έπεται συνέχεια για να επέλθει η κυριαρχία με τον ίδιο επαγγελματισμό σε μια συγχρονισμένη ισορροπία διοικητικών πλαισίων. Όλα συνάδουν και αποσκοπούν σε ένα κοινό σκοπό. Την απόλυτη καταξίωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ