Ρωτήθηκε σήμερα το πρωί για τον κ. Μολινάρι ο Γερμανός τεχνικός του Απόλλωνα Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ και επισήμανε την αρμοδιότητα που θα εχει στο κομμάτι ανάλυση αναφερομενος στον πιο στενο συνεργατη του.

Ουσιαστικά ο κ. Ζόρνιγκερ ήταν επίμονος στην μια και μοναδική επιλογή που είχε κατά νου και ήταν ο Ιταλός. Θυμίζουμε ότι η Έσλιγκεν στην οποία δούλευε μέχρι πρότινος είχε ξεκάθαρα την σφραγίδα του Μολινάρι και στην αποχώρηση του μίλησαν για ένα μεγάλο κτύπημα. Δεν θα μπορούσαν όμως να στερήσουν από τον ίδιο την ευκαιρία να ζήσει να δοκιμάσει σε ένα πιο  προηγμένο πρωτάθλημα στην Ευρώπη.

Σερφάροντας διαδικτυακά εντοπίσαμε ότι πρόκειται για ένα άτομο ήρεμων τόνων με καθαρό μυαλό στην μελέτη του παιχνιδιού και γρήγορη αντίληψη να προλάβει τετελεσμένα άρα για τον κ. Ζόρνιγκερ και για κάθε προπονητή είναι σημαντικό το Οι στοιχείο της επιβεβαίωσης του πλάνου και κυρίως κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού. Βέβαια ρόλο έπαιξε και η συνύπαρξη των δυο στην Νορμάνια Γκμίντ όπου ως επιθετικός της ομάδας ο Μολινάρι εφάρμοζε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή του. Να το θέσουμε πιο λιανά. Ο παίκτης  της απόλυτης τακτικής  του ΚΟΟΥΤΣ!

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ