Στην Cablenet και στην εκπομπή «Χωρίς VAR» ήταν καλεσμένος ο Γιάννης Πετράκης, κανοντας αναφορά για την παρουσία  ως προπονητής του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού.

«Θα ήταν η απόλυτη χαρά αν ο Απόλλωνας κατακτούσε το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός το κύπελλο. Δυστυχώς παρά την προσπάθεια δεν έγινε πραγματικότητα. Πρώτα αναδεικνύω τα θετικά και υποβαθμίζω τα αρνητικά. Κέρδισα πολλά πράγματα στην Κύπρο. Μου δημιουργεί μια στεναχώρια η εξέλιξη που είχε η σεζόν. Έγινε μεγάλη προσπάθεια και στα σημεία χάθηκε το πρωτάθλημα, με στεναχώρησε. Κρατώ τα θετικά. Το πρόσημο της παρουσίας μου είναι 100% θετικό».

« Ήταν μια μεγάλη εμπειρία από την παρουσία μου στον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα. Κάναμε σημαντικά πράγματα και θα ήταν σημαντικότερο η κατάκτηση του τίτλου.  Δεν ήταν επιτυχία γιατί δεν εκπληρώσαμε το στόχο μας όμως αν το δεις σε δεύτερο χρόνο κάναμε πολλά πράγματα. Όταν κάνει άλλος κάτι που ήθελες να κάνεις εσύ σημαίνει ότι είτε κάνει καλύτερα κάτι η άλλη ομάδα, ή κάτι δεν κάνεις εσύ τόσο καλά. Ήταν πολύ καλή ομάδα η Ομόνοια. Είχαμε την καλύτερη επίθεση και την δεύτερη καλύτερη άμυνα. Δεν μου αρέσει να μεταφέρω τις ευθύνες. Κάπου κάναμε περισσότερα λάθη από την Ομόνοια».

«Δεν έψαξαν δικαιολογίες. Εμπιστεύτηκα παίκτες που αγωνίζονταν σε άλλες θέσεις αναγκαστικά. Έβαλα τον Ψύχα αριστερό μπακ, με τον ΑΠΟΕΛ είχαμε απουσίες στο κύπελλο, έπαιξαν ο Χάμπος, ο Ντένιτς όμως δεν σταθήκαμε εκεί. Δεν μπορούσα να στερήσω το μέλλον του Σάλαϊ. Ο Γκεριέ είναι τοπ επιπέδου όμως έπαιξε 8 ματς. Ο Μπίσεσβαρ θα μπορούσε να δώσει περισσότερα όμως είναι καλός ποδοσφαιριστής και καλό παιδί».

«Λάθη κάνεις σε κάθε παιχνίδι. Το παιχνίδι με την ΑΕΛ που χάσαμε δεν αξιολόγησα το πνεύμα και το κλίμα του παιχνιδιού, ότι είναι τοπικό ντέρμπι με περισσότερο φανατισμό. Αν γύριζε ο χρόνος πίσω θα άλλαζα επιλογές».

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ