Άνοιξαν οι πόρτες εισόδου στη Δόξα Κατωκοπιάς. Η διοίκηση του συλλόγου έχει πετύχει τις πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, παρότι μέχρι χθες νωρίς το βράδυ, δεν είχε προβεί σε κάποια μεταγραφική ανακοίνωση. Ένας εξ αυτών είναι ο αμυντικός Μάριος Στυλιανού, ο οποίος βάσει αξίας και εμπειρίας μπορεί να αποτελέσει βασικό ατού για την προσφυγική ομάδα.

Για την ενίσχυση των επιλογών της στα μετόπισθεν, η Δόξα πρόκειται να εντάξει στο δυναμικό της και τον Ανδρέα Καραμανώλη. Ο 20χρονος μπακ προέρχεται από την ακαδημία της Αγίας Νάπας, με την οποία είχε υπογράψει προ ενός έτους, επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας.

Η τρίτη κίνηση, που βάσει πληροφοριών οδεύει προς αίσιο τέλος, αφορά σε επιθετικό. Πρόκειται για τον 30χρονο Γεωργιανό, Αβταντίλ Εμπραλίντζε, ο οποίος φέρεται να έμεινε ελεύθερος από την πορτογαλική Λεϊσόες.

Όσον αφορά στις ανανεώσεις, αναμένεται να ανακοινωθεί η παραμονή του Μαρτίνου Χριστοφή.

Σε ότι αφορά στο θέμα του προπονητή, ο αντιπρόεδρος Νίκος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον «Super Sport FM» δήλωσε: «Αυτό που είναι ανακοινώσιμο είναι η πρόσληψη του κύριου Σακκά. Νιώθουμε ότι αποκαταστήσαμε μια μικρή αδικία, με την επιστροφή του στην ομάδα».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΟΥΚΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ