Ο Μάκης Σεργίδης με τους βοηθούς του και σε συνεννόηση με τη διοίκηση της ΠΑΕΕΚ, προσπαθούν να στελεχώσουν την ομάδα για τη νέα σεζόν, στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου. Στο προσκήνιο, ανάμεσα σε άλλες, βρίσκονται οι περιπτώσεις των Μπάμπιτς και Αποστολάκη. Αμφότερες είναι δύσκολες και ιδιαίτερες. Για τον Μπάμπιτς, υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον όμως θα εξαρτηθεί και από την πρόθεση της ΑΕΛ, στο μέρος του συμβολαίου που μπορεί να καλύψει του ποδοσφαιριστή στην περίπτωση που δοθεί δανεικός.

Όσον αφορά τον Αποστολάκη του ΑΠΟΕΛ, οι γαλαζοκίτρινοι ψάχνουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού και είναι μία περίπτωση που δεν αφήνει αδιάφορη την ομάδα της ΠΑΕΕΚ, απλά και εδώ θα παίξουν ρόλο τα οικονομικά δεδομένα. Σε κανένα σημείο άλλωστε δεν είναι διατεθειμένοι στην προσφυγική ομάδα να κάνουν ανοίγματα.

Ο Σεργίδης εξετάζει διάφορες περιπτώσεις από το εξωτερικό, όμως λόγω του ότι είμαστε στην αρχή σχετικά της μεταγραφικής περιόδου, οι οικονομικές απαιτήσεις μερικών που προκρίθηκαν, ήταν απαγορευτικές.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ